Στο ημερολόγιο με τους σέξι πυροσβέστες ο ομογενής Σταύρος Γιαννόπουλος

Must Read

Ύστερα από λαϊκή απαίτηση, ο ομογενής Σπαρτιάτης με το γιγάντιο ελληνικό τατουάζ, Στίβεν «Σταύρος» Γιαννόπουλος, κοσμεί άλλη μία χρονιά το ημερολόγιο με τους πιο σέξι πυροσβέστες της Αυστραλίας, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Το ημερολόγιο Australian Firefighters Calendar, που πωλείται μέσω της ομώνυμης ιστοσελίδας, συλλέγει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως δωρεές σε παιδιατρικά νοσοκομεία. Οι δημιουργοί του αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι από το 1993 έχουν μαζέψει πάνω από 3.100.000 ευρώ. Κάθε χρόνο στις σελίδες του ποζάρουν ημίγυμνοι οι πιο «καυτοί» πυροσβέστες της Αυστραλίας, είτε μόνοι τους είτε αγκαλιά με διάφορα κατοικίδια.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Ελληνοκαναδός Στίβεν Γιαννόπουλος, με καταγωγή από τη Σπάρτη, επιλέχθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με τους συναδέλφους του για το ημερολόγιο του 2025. Ο ομογενής πόζαρε γυμνόστηθος φροντίζοντας να αναδείξει το τεράστιο τατουάζ που έχει στην κοιλιά του, όπου γράφει με ελληνικά γράμματα «Καλή ζωή».

 

«Το ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών μόλις κυκλοφόρησε» έγραψε στο Instagram ο Γιαννόπουλος, το ελληνικό όνομα τους οποίου είναι Σταύρος. Σχολιάζοντας τη φωτογραφία τους στο ημερολόγιο, πρόσθεσε ότι «μπορείτε να πάρετε το δικό σας στο διαδίκτυο! Πολλή ζέστη σε αυτή την έκδοση».

 

Ο Γιαννόπουλος, που είναι περήφανος για τις ελληνικές ρίζες του, επισκέφτηκε και αυτό το καλοκαίρι τη χώρα μας για να κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This