Σαντορίνη: Τροχαίο με νεκρό 31χρονο Ουκρανό – Συνελήφθη 19χρονη

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ένας 31χρονος, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το cyclades24, το δυστύχημα έγινε στην ευθεία Φηρών-Πύργου, λίγο πριν τη 01:00, όταν μία 19χρονη από το Ηράκλειο Κρήτης οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 31χρονος άνδρας, με καταγωγή από την Ουκρανία. Από τη σύγκρουση, ο 31χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Η 19χρονη οδηγός συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο άτυχος 31χρονος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη, κυρίως κατά τη θερινή περίοδο. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση, με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά να διατάσσει νεκροψία-νεκροτομή για τον θανόντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This