H Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά – «Πώς θα βρεθείς με την Σοφία και την Μάρθα στα δικαστήρια;»

Φουντώνει ο «εμφύλιος» ανάμεσα στους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Must Read

Αίσθηση προκαλεί ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους συγγενείς θυμάτων των Τεμπών με αφορμή την προγραμματισμένη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο όπου γνωστοί καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.

Μετά από την αντιδικία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Μαρία Καρυστιανού και Νίκος Πλακιάς δίνουν νέα έκταση στην κόντρα τους που ξέσπασε για το αντίτιμο του εισιτηρίου. Η μια πλευρά υποστηρίζει ότι οι οικογένειες χρειάζονται οικονομική ενίσχυση για τον δυσβάσταχτα έξοδα του νομικού τους αγώνα, ενώ η άλλη πλευρά, αρνείται να συγκεντρωθούν χρήματα από τη συναυλία, μέσω εισιτηρίου.

Μετά την κίνηση του Νίκου Πλακιά να καταθέσει αίτημα στο υπουργείο Πολιτισμού μέσω του δικηγόρου για να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας με αντίτιμο, η Μαρία Καρυστιανού απέστειλε εξώδικο στον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

Μάλιστα, ο Νίκος Πλακιάς δημοσίευσε το εξώδικο που έλαβε και έγραψε απευθυνόμενος στη Μαρία Καρυστιανού:

«Ευχαριστώ
@mkaristianou
Η Μάνα των Τεμπών έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά
Ντρέπομαι
Πως θα βρεθείς με την Σοφία και την Μάρθα στα δικαστήρια ;
Πως θα τις αντικρίσεις».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο δικηγόρος του Νίκου Πλακιά Λεωνίδας Κούμπουρας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο πελάτης του ζητάει να γίνει η συναυλία χωρίς αντίτιμο για τους θεατές: «Καταθέσαμε αίτημα ώστε να μεταρρυθμιστεί αυτή η απόφαση, να μην δοθεί άδεια διεξαγωγής της συναυλίας με αντίτιμο. Να δοθεί άδεια για τη συναυλία, αλλά χωρίς αντίτιμο.

«Όπως οι καλλιτέχνες θέλουν να συνεισφέρουν αφιλοκερδώς, έτσι λοιπόν και οι θεατές θα μπορούσαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς για να τιμήσουν τη μνήμη των παιδιών. Αποκλειστικά, όχι όμως για κρυμμένους σκοπούς τους οποίους αναγκάζεται η κ. Καρυστιανού να αποκαλύψει κατόπιν παρέμβασης του κ. Πλακιά. Αναγκάστηκε ο κ. Πλακιάς να κάνει μια παρέμβαση και στη συνέχεια διευκρίνισε η κ. Καρυστιανού. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα», πρόσθεσε ο δικηγόρος.




Aπό πλευράς της η Μαρία Καρυστιανού απάντησε: «Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συναυλία και να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειαζόμαστε για τους δικαστικούς αγώνες του εξωτερικού στους οποίους ως γνωστόν ο κ. Πλακιάς δεν συμμετέχει, όπως και οι οικογένειες που ακολουθούν τη νομική γραμμή την οποία θέλει και ο κ. Πλακιάς, αλλά δεν το κάναμε μόνο γι’ αυτό. Το κάναμε γιατί θέλαμε εκείνη τη μέρα όλοι να βγούμε να τραγουδήσουμε για τα παιδιά. Εκείνη τη μέρα θέλαμε η φωνή μας να φτάσει μέχρι ψηλά. Μία μέρα αγάπης, σύμπνοιας και ομαδικότητας και συλλογικότητας. Είναι κρίμα που αυτό αμαυρώνεται από κάποιους ανθρώπους που έχουν βιώσει τον ίδιο πόνο».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δυστυχως η εξελιξη αυτη αμαυρωνει την προσπαθεια της κας Καρυστιανου η οποια θεωρω οτι δεν το χειριστηκε ψυχραιμα. Θα μπορουσε να γινει η συναυλια αφιλοκερδως χωρις εισιτηριο και να ανοιξει μια ηλεκτρονικη πλατφορμα ενισχυσης για οποιον υποστηρικτη το επιθυμει. Οι διαμαχες και τα εξωδικα απογοητευουν την κοινωνια η οποια παρακολουθει με ιδιαιτερη ευαισθησια τις εξελιξεις αυτες και αγωνια για την επιτευξη απτων αποτελεσματων. Δε θα ηθελα να χαρακτηρισω τη σταση αυτη η οποια δειχνει σημαδια τριγμων μεσα στο συλλογο των θυματων. Η κυβερνηση οπως καθε κλασικο συστημα αυταρχικου καθεστωτος θα προσπαθησει με καθε μεσο να διαβρωσει τη συνοχη της ομαδας και να διαλυσει εκ των εσω την ομογενεια της.

  2. Μάλλον τα έκαναν πλακάκια… γι’ αυτό τέτοια επίθεση στην Καρυστιανού. Ρε δε ντρέπεστε? Τι ψυχή θα παραδώσετε? Θα τρίζουν τα κόκαλα των ανθρώπων που χάθηκαν…αι σ#χτ#ρ πια…μ’ εσάς ο Θεός κ η επιστήμη σηκώνουν τα χέρια ψηλά 😶

  3. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ… ΒΡΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΟΜΑ ΦΟΡΑ… ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ… ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ…

  4. ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ..!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..!!! ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΛΑΚΙΑ.. ΕΣΥ ΟΥΤΩς Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ? ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ή ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ?

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ, ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ..!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This