Oλοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ: «Στηρίζουμε το Ισραήλ» – Συζητήθηκε σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων από τον Λίβανο

Συζητήθηκε σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων από τον Λίβανο

Must Read

Την στήριξη της Ελλάδας στο Ισραήλ και την ανάγκη για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ.

«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε αποτίμηση των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, μετά τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Αξιολογήθηκε η κατάσταση ασφαλείας, ενώ συζητήθηκε το σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων από τον Λίβανο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις επιθέσεις του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Πρόκειται για σοβαρή κλιμάκωση που απειλεί την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια. Η Ελλάδα στηρίζει τον λαό του Ισραήλ και το δικαίωμά του να ζει με ασφάλεια και επαναλαμβάνει την έκκληση για άμεση αποκλιμάκωση» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει:

«Οι ελληνικές αρχές παραμένουν σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα, εντείνουν ελέγχους και συνεργασία για ανταλλαγή πληροφοριών».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μήπως ποιός περίμενε διαφορετική απόφαση από τους προσκυνημένους? Καθημερινές σφαγές αμάχων από τους Εβραίους χιλιάδες νεκροί στο Λίβανο και Ευρωπαίοι στηρίζουν τον εγκληματία Νετανιάχου και τον βρωμογερο τον Μπάιντεν,που από από την ημέρα που εκλέχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και πέντε χρόνια, η ανθρωπότητα βιώνει πολέμους. Όσο για την άβουλη και προσκυνημένη Ελληνική κυβέρνηση τουλαχιστον μήπως γνωρίζουν την λέξη ουδετερότητα όταν δεν θέλουν και δουν το δίκαιο και να το αναγνωρίσουν?

  2. Ξεδιάντροπη η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, δίχως δείγμα ανθρωπιάς ή έστω αντίληψης των ισορροπιών που η Ελλάδα γεωπολιτικά πρέπει να κρατάει.

    Η έλλειψη ανθρωπιάς βέβαια είναι αναμενόμενη. Αυτό το κόμμα που δολοφόνησε δεκάδες Έλληνες νέους και συγκάλυψε το έγκλημα, ή που άφησε χιλιάδες να πεθαίνουν από κόβιντ και νοσοκομειακές λοιμώξεις ποσώς ενδιαφέρεται για τα παιδιά των άλλων.

    Όμως η μονόπλευρη εξωτερική πολιτική στην οποία μας έχει οδηγήσει η Αμερικανοδουλία κι ο παραδοσιακός ενδοτισμός της ελληνικής Δεξιάς, ναρκοθετεί το μέλλον της χώρας με απρόσμενα δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This