Γαλάζια νομιστεράκια επιτίθενται στον Κυριάκο μας!

Must Read

Πόσο δίκιο έχει ο αλάνθαστος, αδιαμφισβήτητος και οξυδερκής ηγέτης μας, που απεχθάνεται τους βουλευτές του, όσο τίποτε άλλο.

Έχω γράψει ότι ο Κυριάκος των Ελλήνων, θεωρεί τα μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας ως πολιτικό άχθος, που υποχρεούται όμως να φέρει, λόγω του πολιτεύματος. Αν ήταν στο χέρι του, θα είχε ήδη καταργήσει το κοινοβούλιο, για να γλιτώσει από τα γαλάζια νομιστεράκια που όλο ζητάνε, χωρίς να προσφέρουν. Άλλωστε, ο ίδιος ο θεόπεμπτος ηγέτης μας έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο σε στενό του συνεργάτη ότι ακόμα και με ψηφοδέλτια που θα έγραφαν μόνο το όνομα του, πάλι θα εκλεγόταν αυτοδύναμος!

Πριν από λίγο λοιπόν, ο κυβερνήτης μας δικαιώθηκε για άλλη μια φορά. Ενώ το ξέφρενο πάρτι για τα 50 χρόνια της ΝΔ που οργανώνει ο πρωθυπουργός μας είναι προ των πυλών, 8 γαλάζιοι βουλευτές καταθέτουν ερώτηση, στοχοποιώντας τον αγαπημένο υπουργό του Κυριάκου μας: Τον Άδωνι! 

Το χτύπημα αυτό μάλιστα έρχεται λίγες ώρες από την διαρροή του Κυριάκου σε συγκεκριμένη εφημερίδα, με την οποία υπονοούσε πως δεν τον ενοχλεί καθόλου η απουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά από το συγκεκριμένο πάρτι. Κοινώς, ότι τους έχει «γραμμένους»!

Το γεγονός ότι οι 8 βουλευτές εντάσσονται στο περιβάλλον Σαμαρά και Καραμανλή, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Όπως επίσης ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε προαναγγείλει πως οι βουλευτές που αντιδρούν φτάνουν τους 20. Ναι, 11 οι αντάρτες την προηγούμενη φορά και 8 τώρα, φτάσαμε στις 19…

Εάν πάντως τα γαλάζια νομιστεράκια θεωρούν ότι μπορούν να χαλάσουν το κέφι του Κυριάκου ενόψει του πάρτι της Ρηγίλλης, είναι γελασμένοι. Το πάρτι του Κυριάκου, είναι αδιάλειπτο εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This