Νέο αντάρτικο χτύπημα στο Μαξίμου από βουλευτές της ΝΔ – Στο στόχαστρο ο Γεωργιάδης

Oι 11 πριν + 8 άλλους βουλευτές

Must Read

Την πρώτη φορά ήταν 11. Τώρα είναι 8. Την πρώτη φορά στόχευσαν στον Κωστή Χατζηδάκη. Τώρα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Η ουσία είναι ότι δύο μέρες πριν από την εκδήλωση που οργανώνει ο Κ. Μητσοτάκης στη Ρηγίλλης έρχεται άλλη μία ερώτηση βουλευτών της ΝΔ να δείξει ότι μέσα στην ΚΟ της ΝΔ υπάρχει «αντάρτικο» απέναντι στο Μαξίμου και κορυφαίους υπουργούς που προκαλούν την κοινή γνώμη.

Οι 8 ερωτώντας βουλευτές κινήθηκαν –και αυτοί– κάτω από τα ραντάρ του Μαξίμου, προκαλώντας ήδη εκνευρισμό. Αυτήν τη φορά ζήτησαν την επέκταση σε περισσότερους δικαιούχους της απαλλαγή από τη συμμετοχή στα φάρμακα.

Την ερώτηση υπογράφουν αλφαβητικά οι Χαράλαμπος Αθανασίου (Βουλευτής Λέσβου), Ιωάννης Ανδριανός (Βουλευτής Αργολίδας), Αναστάσιος Δημοσχάκης (Βουλευτής Έβρου), Θεόφιλος Λεονταρίδης (Βουλευτής Σερρών), Δημήτριος Καλογερόπουλος (Βουλευτής B2 Δυτικού Τομέα Αθηνών), Γεώργιος Καρασμάνης (Βουλευτής Πέλλης), Ιωάννης Πασχαλίδης (Βουλευτής Καβάλας), Μιλτιάδης Χρυσομάλλης (Βουλευτής Μεσσηνίας).

Αν στο Μαξίμου ψάχνουν τον πολιτικό υπεύθυνο, ας δουν την τελευταία υπογραφή!

Οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν από τον υπουργό Υγείας να εισηγηθεί «διάταξη νόμου με την οποία θα ρυθμίζεται η επέκταση του ευεργετήματος της απαλλαγής από τη συμμετοχή στα συνταγογραφούμενα φάρμακα, εκτός από τους πρώην δικαιούχους του
Ε.Κ.Α.Σ. και στους υπόλοιπους συνταξιούχους που πληρούν τα ίδια ηλικιακά
και εισοδηματικά κριτήρια».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καράβι μπάζει τα ποντίκια αρχίζουν να τρέχουν να διασωθούν παριστάνοντας τους ήρωες. Όταν ψήφιζαν τους νόμους της σημερινής κατάντιας του ΕΣΥ δεν ήξεραν τίποτα?
    Πιστεύω ο φαλιρημενος βιβλιοπώλης έχει την τύχη του πρωταγωνιστή στην ταινία του Ηλία Καζάν a face in the crowd

  2. Όταν ο Σπύρος διέλυε το ΕΣΥ και περνούσε το νόμο τον επί πληρωμή απογευματινών χειρουργείων και το νόμο εντός του καλοκαιριού που έβαλε και την ταφόπλακα , ή την τελευταία ρύθμιση για την αύξηση τιμής των φαρμάκων όλα τα ψήφιζαν και ο Σπύρος πανηγύριζε. Τώρα θυμήθηκαν να αντιδράσουν? Περιμένω να τους δω σε κάποιο από τα επόμενα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα κατατεθούν προς ψήφιση τι στάση θα κρατήσουν? Ειδάλλως ας σταματήσουν να κακαρίζουν.

  3. Όταν ο Σπύρος διέλυε το ΕΣΥ και περνούσε το νόμο τον επί πληρωμή απογευματινών χειρουργείων και το νόμο εντός του καλοκαιριού που έβαλε και την ταφόπλακα , ή την τελευταία ρύθμιση για την αύξηση τιμής των φαρμάκων όλα τα ψήφιζαν και ο Σπύρος πανηγύριζε. Τώρα θυμήθηκαν να αντιδράσουν? Περιμένω να τους δω σε κάποιο από τα επόμενα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα κατατεθούν προς ψήφιση τι στάση θα κρατήσουν? Ειδάλλως ας σταματήσουν να καθαρίζουν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This