Tην ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ ανέλαβε η Χαμάς

Στους 7 οι νεκροί στην Τζάφα

Must Read

Την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ, το βράδυ της Τρίτης, ανέλαβε η Χαμάς. Η παλαιστινιακή οργάνωση εξέδωσε την Τετάρτη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι οι δύο τρομοκράτες, Μοχάμαντ Μεσέκ και Αχμέντ Χιμούνι από την Χεβρώνα, είναι μέλη της Ταξιαρχίας Αλ-Κασάμ.

Ανάμεσα στους 8 νεκρούς στην Τζάφα, οι οποίοι κατέληξαν από τα πυρά των τρομοκρατών, είναι και ο 26χρονος Έλληνας Ιωνάς Καρούσης, γιος του γνωστού καθηγητή νευρολογίας από την Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Καρούση.




 

Οι ένοπλοι Παλαιστίνιοι επιβιβάστηκαν στο τραμ και άνοιξαν πυρ στους επιβάτες. Συνέχισαν με τα πόδια στοχεύοντας πεζούς, προτού τους σταματήσει ισραηλινή περίπολος ασφαλείας και ένας ένοπλος πολίτης, ο οποίος σκότωσε τον έναν δράστη και τραυμάτισε σοβαρά τον δεύτερο.

Οι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση ανέρχονται σε 16.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This