Συνελήφθη το τέρας που σκότωνε με μαχαίρι αδέσποτα ζώα στον Βόλο 

Must Read

Στα χέρια των αρχών μετά από ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται πλέον ο 31χρονος άνδρας που σκότωνε με μαχαίρι αδέσποτα ζωάκια, στον Βόλο.

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη και προχώρησαν στη σύλληψή του το απόγευμα της Τετάρτης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr.

Μια εβδομάδα πριν, στην συμβολή των οδών Σπυρίδη και Καραολή, σκύλος ξεψυχούσε από αιμορραγία που προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και με χτυπήματα στοχευμένα που επέφεραν τον θάνατο, σύμφωνα με κτηνιάτρους.

Χθες το πρωί ο δράστης με την κουκούλα έστησε ενέδρα στην οδό Αγίου Νικολάου, σε αθώο γατάκι και του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι). Πέθανε από αιμορραγία. «Ηταν η μασκότ της γειτονιάς μας. Το ταΐζαμε, το φροντίζαμε. Αυτό μας διάλεξε και ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα», ανέφερε στο taxydromos.gr, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έξω από το οποίο βρέθηκε μαχαιρωμένο το γατί.

Δείτε το βίντεο




 

Καταγγελίες που έφτασαν στο ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, μιλούν για τουλάχιστον 10 περιστατικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, που αφορούν σε τρία σκυλιά και επτά γάτες.

Δείτε επίσης:

Μανιακός δολοφόνος μαχαιρώνει αδέσποτα ζώα στον Βόλο – Πληροφορίες ότι έχει ταυτοποιηθεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άρρωστο και διεστραμμένο μυαλό, καλά είναι να τον δέσουν και να πάνε να τον φουνταρουν στα ανοικτά του Παγασητικού, διότι ένα τέτοιο κτηνος είναι ικανό για όλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This