Η σοκαριστική στιγμή που νεαρή Ρωσίδα ενώ τραγουδάει και γελάει, σκοτώνεται πέφτοντας με το κεφάλι

Must Read

Θρήνο έχει προκαλέσει στη Ρωσία ο τραγικός θάνατος μιας 24χρονης γυναίκας, την ώρα που διασκέδαζε, βγάζοντας βίντεο με τη φίλη της.

Η Αρίνα Γκλαζουνόβα βρισκόταν στην Τιφλίδα της Γεωργίας μαζί με μια φίλη της, με την οποία κατέγραφαν σε βίντεο χαρούμενες στιγμές ενώ περπατούσαν στον δρόμο. Η 24χρονη διακρίνεται να τραγουδάει και να χαμογελάει στην κάμερα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η ίδια παίρνει το κινητό και στρέφει την κάμερα στην φίλη της. Είναι η τραγική στιγμή που σκοντάφτει και πέφτει με το κεφάλι σε υπόγεια διάβαση, ενώ το πρόσωπο της άλλης γυναίκας παγώνει.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί βαριά στο κεφάλι και δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο, κόσμος αφήνει λουλούδια στην μνήμη του κοριτσιού που χάθηκε τόσο άδικα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This