Σύλληψη στο Μενίδι: Σε 53 χρόνια κάθειρξη είχε καταδικαστεί ο Αλβανός – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία

«Πλούσιο» το παρελθόν του, με ναρκωτικά και ληστείες

Must Read

Την ώρα που ο 37χρονος Αλβανός που είχε στην κατοχή του χειροβομβίδες και σφαίρες, κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το «πλούσιο» παρελθόν του.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας φαίνεται πως είχε απασχολήσει ξανά τις αλβανικές Αρχές για ληστεία, ναρκωτικά και ανθρωποκτονία, ενώ εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Μάλιστα, είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια κάθειρξη, είχε μπει φυλακή και όταν βγήκε συνέχισε, όπως φαίνεται, να ζει και να λειτουργεί στο φάσμα της παρανομίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός κινείτο επί της οδού Μπόσδα, με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να υποπτεύονται πως κάτι δεν πάει καλά. Έτσι, αποφάσισαν να τον σταματήσουν για έλεγχο, όμως ο 37χρονος το αντιλήφθηκε και πέταξε πίσω του σε ένα πάρκο τις χειροβομβίδες και τις σφαίρες. Αμέσως μετά άρχισε να τρέχει, ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν μερικά μέτρα πιο κάτω, ενώ σύντομα εντόπισαν και τα πράγματα που είχε πετάξει νωρίτερα.

Στο σημείο μετέβη ομάδα της ΥΕΕΜ και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για δυο σακουλάκια με χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1 ανατολικού μπλοκ και ένα σακουλάκι με δύο πυροδοτικούς μηχανισμούς. Το κουτί περιείχε 49 φυσίγγια των 9mm, επίσης στην κατοχή του ο 37χρονος είχε ένα φυσίγγιο των 0,38 mm και φυσίγγια των 7,62×25 mm τα οποία μόλις είδε ότι οι αστυνομικοί τον καταδίωκαν τα πέταξε. Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή εκρηκτικών κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Από την εξακρίβωση των στοιχείων προέκυψε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τις αλβανικές αρχές για ληστεία, ανθρωποκτονία, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης.

Δείτε επίσης: Αλβανός στο Μενίδι πέταξε στον δρόμο χειροβομβίδες, φυσίγγια και πυροκροτητές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This