Τα (διάφορα) ξόρκια δεν υποκαθιστούν τη λογική

Οι πολιτικές αντιμετώπισης πρακτικών ζητημάτων, όπως η παράνομη μετανάστευση, δεν έχουν χρώμα, είναι μόνο εθνικές ή αντεθνικές

Must Read

Οι λύσεις των προβλημάτων δεν είναι «δεξιές», «ακροδεξιές», «κεντρώες» ή «αριστερές», «ακροαριστερές». Είναι αποτελεσματικές ή αναποτελεσματικές. Ή ακούνε τη φωνή της λογικής και λύνουν τα προβλήματα ή βασίζονται σε ιδεοληψίες και κάνουν μια τρύπα στο νερό.

  • Από τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Τα ξόρκια δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη λογική. Οι πολιτικές αντιμετώπισης πρακτικών ζητημάτων, όπως η λαθρομετανάστευση -κομμάτι και της εγκληματικότητας-, δεν έχουν χρώμα, είναι μόνο εθνικές ή αντεθνικές. Τελευταία τα αρμόδια υπουργικά χείλη ξιφουλκούν κατά της ακροδεξιάς, που τάχα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και μόνο οι «μετριοπαθείς» μπορούν. Για να δούμε μερικά πράγματα για τη λαθρομεταναστευτική εισβολή. Σπάσαμε τον μαγνήτη των παροχών; Όχι. Όταν ο πελάτης των διακινητών, κατά κύριο λόγο Τούρκων μαφιόζων, ξέρει πως έπειτα από μια μικρή ταλαιπωρία στα ΚΥΤ θα αποκτήσει χαρτιά, χρήμα, επιδόματα, γιατί να μην έρθει; Τρελός είναι; Κι εγώ τρέχοντας θα ερχόμουν, αν ζούσα με 10 δολάρια τον μήνα βόσκοντας γίδια στην Τόρα Μπόρα ή στην Υποσαχάρια Αφρική, όταν έβλεπα το «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Όταν, αντί για συρματόπλεγμα και αντίσκηνο σε ξερονήσι μέχρι την απέλαση, με περιμένει ανοιχτή δομή με Χαλάλ για catering, καλό χαρτζιλίκι και προοπτική νομιμοποίησης, όταν έχω δυο πήχες μούσι, είμαι της παντρειάς και δηλώνω ανήλικος και με πιστεύουν, μου δίνουν πλαστελίνες να παίζω και με στέλνουν σε σχολείο με 16χρονα, μου δίνουν περίθαλψη, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, λεφτά κάθε μήνα, θα ήμουν τρελός να μη θέλω να έρθω, όταν μάλιστα θα υπηρετήσω τον ύψιστο σκοπό της μουσουλμανικής επέκτασης. Είχαμε τα άντερα να τα κόψουμε όλα αυτά που έλκουν μιλιούνια στη χώρα μας; Όχι. Κυρίως δεν πήραμε την πρωτοβουλία να απαιτήσουμε με συμμαχίες να καταστούν τα σύνορά μας φυλασσόμενα από όλες τις χώρες, σύνορα της Ε.Ε. και, ναι, διαβάστε τα χείλη μου, να απαιτήσουμε τη διενέργεια βίαιων απωθήσεων, push back, καταγγέλλοντας κάθε συμφωνία που μας εμποδίζει, και να τελειώσει η κωμωδία, να τους αμολάνε οι μαφιόζοι διακινητές στα νερά μας, να μαχαιρώνουν τις βάρκες και να γίνονται εκουσίως «ναυαγοί», για να υποχρεωθούμε να τους μαζέψουμε και να τους περιθάλψουμε και έτσι να πατούν ελληνική γη μετά «Βαΐων και Κλάδων». Καταγγείλαμε επισήμως τον μεγαλύτερο δουλέμπορο, το τουρκικό κράτος, και ζητήσαμε την επιβολή κυρώσεων για την πολιτική συγκέντρωσης και προώθησης λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, υπό την κάλυψη και καθοδήγηση των κρατικών οργάνων του τουρκικού ισλαμογασισμού; Όχι.

Αντιθέτως, πιάνουμε ψιλοκουβέντα, υποθέτω για την «τήρηση της επαφής με τον εχθρό», αλλά ταυτόχρονα συναινούμε να μπουκώνεται ο μεγάλος δουλέμπορος με δισεκατομμύρια, για να αντιμετωπίζει το πρόβλημα που ο ίδιος συνεργεί να δημιουργηθεί!

Η πολιτική του κατευνασμού, της διαχείρισης, απέτυχε. ∆εν θέλουμε διαχείριση, θέλουμε καταστολή, θέλουμε να τσακίσουμε τους δουλεμπόρους, τα όργανα του τουρκικού ισλαμικού επεκτατισμού που τσακίσουν τα κρατικά μας όργανα, τους πελάτες τους, τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι παράνομοι, διότι εγκληματούν παραβιάζοντας τα σύνορά μας. ∆εν θέλουμε διαχείριση, να μαλώνουμε με τους εταίρους μας για το πώς θα τους μοιραστούμε. Θέλουμε να απελαθούν όλοι οι παράνομοι από όλη την Ευρώπη. Να κρατηθούν σε κλειστά κέντρα σε ερημονήσια ως την απέλασή τους. ∆εν συνεργάζονται οι ίδιοι ή οι χώρες τους για επιστροφή στις πατρίδες του; Τότε συμφωνίες με Ρουάντα και άλλες χώρες, π.χ. Αιθιοπία, έχουν παράδοση στην αντιμετώπιση του Ισλάμ, να κρατούνται εκεί, ώσπου να δεχτούν να πάνε στις χώρες τους.

∆εν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε «πολυπολιτισμικά». Θέλουμε υπεράσπιση του Χριστιανισμού, της ρωμαϊκής και ελληνικής παράδοσης και ταυτότητας της Ευρώπης. Θέλουμε καταστολή των διακινητών και των ΜΚΟτζήδων συνεργών τους από μεγαλόσχημα καθάρματα, όπως ο Σόρος, ως τους φιλάργυρους αριστερούς ψευτοανθρωπιστές.

Αντί στην κυβέρνηση να μοιράζουν ταμπέλες στους αντιπάλους που φοβούνται, να αποφασίσουν τη μεγάλη στροφή υπέρ της λογικής, της αυστηρής καταστολής, της ανάσχεσης του ισλαμικού εποικισμού, του σπασίματος του μαγνήτη των παροχών, υπέρ της πολιτικής στιγματισμού και διεθνούς τιμωρίας της Τουρκίας. Υπακούστε στον λαό, υπερασπιστείτε τα σύνορά μας και την εθνική και κοινωνική συνοχή. Η Ευρώπη στρίβει, τι θα κάνουν;

Θα υποστούν στη Ν.∆. και άλλη εκλογική συρρίκνωση, για να μείνουμε εμείς τελευταίοι να μοιράζουμε πλαστελίνες και χρήμα σε μαντράχαλους; Το μήνυμα των ευρωεκλογών κάπου παράπεσε, το λαθρομεταναστευτικό θα οξυνθεί λόγω του πολέμου στη Μ. Ανατολή ή μάλλον θα προσπαθήσουν οι Τούρκοι, οι Καταριανοί και ιδεοληπτικοί Ευρωπαίοι να κουβαλήσουν και άλλους σε συνέργεια με τους ψευτοανθρωπιστές της αριστεράς και χρήσιμους ηλίθιους φιλελέφτ. Λέμε όχι. Η λογική λέει όχι, τα συμφέροντά μας λένε όχι. Η Ιστορία κραυγάζει ΟΧΙ και μας τραβάει από το μανίκι. Και ακόμα μία χρήσιμη συμβουλή: τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικατάστατους. Εάν δεν υπηρετηθεί η Ανάγκη από τους σημερινούς, τότε θα κληθεί άλλος ή άλλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. έχει 10χήνες πρόστιμο και δεν ξεμπλέκει εύκολα. Οπότε μόνο σαν φιλοφρόνηση μπορεί να το πάρει κανείς. Φασιστάκο δυτικών προαστίων.

  2. έχει γεμίσει η Μεσόγειος με αμέτρητα πτώματα απελπισμένων, παιδιών , γυναικών κι εσύ μιλάς για μια μικρή ταλαιπωρία ; Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα και τις αιτίες του, αλλά σεβάσου την απελπισία τών ανθρώπων και μίλα καλύτερα γιατί δεν ξέρει κανείς τι μάς επιφυλάσσει το μέλλον.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρκικά στο περιστύλιο της ελληνικής βουλής επέλεξε να μιλήσει ο Οζγκιούρ Φερχάτ της Νέας Αριστεράς!

Σε μια ακόμη προκλητική κίνηση προχώρησε ο Οζγκιούρ Φερχάτ, ο βουλευτής που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να προσχωρήσει...

More Articles Like This