Μάστιγα ο εκφοβισμός στα σχολεία – 16χρονη με νεφρική ανεπάρκεια αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο!

Η καταγγελία της μητέρας της

Must Read

Προβληματισμό και συνάμα οργή προκαλεί η καταγγελία μίας μητέρας, σύμφωνα με την οποία η 16χρονη κόρη της χρειάστηκε να αλλάξει σχολείο, προκειμένου να γλιτώσει από το bullying των συμμαθητών της!

Το παιδί, που μάλιστα πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια, ζούσε έναν ατέρμονο εφιάλτη κι έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον. «Μία ημέρα κι ενώ η κόρη μου ήταν στο σχολείο, με πήρε τηλέφωνο και βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μου ζήτησε να πάω να την πάρω, γιατί θα “φάει ξύλο” μετά το σχόλασμα», είπε η γυναίκα, εξηγώντας πως κάλεσε και την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στον σχολικό χώρο.

«Αν δεν πήγαινα η κόρη μου θα γινόταν θύμα, όπως η 14χρονη στο Λαύριο. Την κυνηγούσαν», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα, ενώ τόνισε πως από το σχολείο δεν ενημέρωσαν τους άλλους γονείς: «Μου είπαν πως η κόρη μου είναι μία και οι άλλοι μαθητές είναι 5. Δεν μπορούσαν να την πιστέψουν».

Τελικά, η 16χρονη χρειάστηκε να πάει στο σχολείο επειδή δεν είχε άλλες απουσίες, πριν αλλάξει σχολείο. «Μπήκε στην ίδια τάξη με τα άτομα που της έκαναν bullying. Δεν άντεξε παραπάνω από δύο ώρες. Ήταν πολύ ψυχοφθόρο», υποστήριξε η γυναίκα, κατηγορώντας παράλληλα τη διευθύντρια του σχολείου: «Εξαιτίας γελοιοποιήθηκε. Η κόρη μου έχει νεφρική ανεπάρκεια. Δεν κρατήθηκε ιατρικό απόρρητο. Και μετά απείλησε ότι θα μου κάνει μήνυση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This