Ανακρίβειες από την Παλαιστινιακή Κοινότητα για τον Ιωνά Καρούση

Must Read

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την θητεία του Ιωνά Καρούση στον Ισραηλινό στρατό, η Παλαιστινιακή κοινότητα της Ελλάδας, εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του 27χρονου νέου στην τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ, ωστόσο αφήνει αιχμές για την στρατιωτική του θητεία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη λύπη απευθυνόμαστε στον τραγικό θάνατο του Ίωνα, ενός Έλληνα πολίτη που έχασε τη ζωή του στο Ισραήλ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι, δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ» αναφέρει και προσθέτει: «Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού. Αυτό το ανησυχητικό γεγονός εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ, σε έναν τόπο σύγκρουσης, και να πεθάνει εκεί όταν η Ελλάδα είναι η πραγματική του πατρίδα!».

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Ιωνάς που καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε γεννηθεί το 1998 στην Ιερουσαλήμ όπου οι γονείς του ζουν μόνιμα από το 1988. Είχε δύο υπηκοότητες και έκανε την στρατιωτική του θητεία στη χώρα όπου ζούσε μόνιμα και σπούδασε.

Η η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον παλαιστινιακό είναι διαχρονική και δεδομένη. Τέτοιοι ανακριβείς ισχυρισμοί όμως, μόνο ζημιά προκαλούν.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

      • Αντε και γαμησου αριστεροφασιστα με τις ταμπελες που βαζεις σε καθε αγωνιστη της ζωης για να δικαιολογησεις τους τρομοκρατες. Σε σενα και ολους τους ομοιδεάτες σου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This