Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Open που συνεργάστηκαν πέρυσι με την εταιρία του Κοκλώνη

Just... άφραγκοι

Must Read

Μέσα σε εποχές μεγάλης ακρίβειας κάποιοι εργαζόμενοι στο Open δεν έχουν πληρωθεί την εργασία τους και βρίσκονται μέσα στην ανέχεια και την ανασφάλεια, τη στιγμή μάλιστα που έχουν προσφέρει την εργασία τους ενώ κάποιοι στην πλάτη τους θησαυρίζουν.

Οι εξελίξεις στο Open αλλά και το μέλλον του διευθυντή επιχειρησιακής λειτουργίας του καναλιού Τζώνη Καλημέρη στο «ανοιχτό κανάλι» -θα παραιτηθεί ή θα απολυθεί (;)- ήταν χθες από τα κεντρικά θέματα συζήτησης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε η τηλεοπτική ρεπόρτερ Αφροδίτη Γραμμέλη, «το Open βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με οικονομικά ζητήματα και έχει ζητηθεί από τη διοίκηση να γίνουν περικοπές στις αμοιβές. ∆εν υπάρχει φως στο τούνελ του σταθμού αυτή τη στιγμή. Εκ των έσω προσπαθούν να λυθούν τα προβλήματα. Οι εργαζόμενοι, ωστόσο, πληρώνονται από το Open. ∆εν υπάρχουν οφειλές του σταθμού προς τους υπαλλήλους του».

Στη συνέχεια, όμως, τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν οφειλές Κοκλώνη σε εργαζομένους: «Πέρσι το Open λειτούργησε με τη συνεργασία του Νίκου Κοκλώνη και είχαμε επισημάνει ότι μια σειρά από συνεργάτες του σταθμού είχαν μείνει απλήρωτοι. Μοντέρ, εικονολήπτες, φωτιστές έχουν κόψει τιμολόγια και αυτά έχουν μείνει ανεξόφλητα εδώ και μήνες. Η εταιρία του κυρίου Κοκλώνη δεν έχει πληρώσει τα μπλοκάκια των συνεργατών που ήταν πέρσι στο Open και οι άνθρωποι δεν έχουν καμία πληροφόρηση για το τι θα γίνει με τα χρωστούμενα. Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε μεγάλο αδιέξοδο, οικογένειες, παιδιά που θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να ζήσουν και δεν ξέρουν τι θα γίνει. Έχω πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους αυτών των ειδικοτήτων. Πλήρης σιωπή όμως, ενώ έχουν κόψει τιμολόγια, τι κρίμα…».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι πολύ σύντομα θα γίνει η εξόφλησή τους. Από τη μεριά της εταιρίας Barking Well Media, λέγεται ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν εισέπραξε χρήματα για μια μερίδα εργαζομένων από την πλευρά του καναλιού, γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση. Μάλιστα, όπως διατείνεται η εταιρία, ο Νίκος Κοκλώνης πολλές φορές πλήρωσε κάποιες παραγωγές με δικά του χρήματα για να μη προκληθούν πρόβλημα στους εργαζομένους.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. και θυμάμαι τα φωναχτά χασκόγελα τών παρουσιαστών στο πάνελ και τις εξυπνακίστικες ατάκες τους……

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This