Ο Αϊβάζης πήρε θέση για δημοσιεύματα περί του χωρισμού από την Κορινθίου

«Ε, όχι και διαφήμιση»

Must Read

Μαζί στη σκηνή, χώρια στη ζωή η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να πήραν από κοινού την απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο, ωστόσο παραμένουν μονοιασμένοι και αγαπημένοι.




 

Απόδειξη; Θα συμπράξουν στην παράσταση «Ο τελευταίος χορός» που θα κάνει πρεμιέρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024. Πρόκειται για ένα συνταρακτικό κοινωνικό δράμα της Τάνιας Χαροκόπου που σκηνοθετεί η Ρέινα Σ. Εσκενάζυ και αφορά δύο ανθρώπους οι οποίοι βιώνουν μια ευλογημένη ενότητα. Ο γάμος τους ήταν το επισφράγισμα της ερωτικής τους σχέσης. Οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί και οι υποχωρήσεις έκαναν τη συμβίωσή τους να είναι γεμάτη αληθινή αγάπη, υπομονή και σεβασμό. Χρόνια μετά ο έρωτας και το πάθος δεν έχουν καταλαγιάσει. Υπάρχει όμως κάτι που θα καταστρέψει την αρμονική συνύπαρξη και θα αναθεωρήσει τη σχέση τους. Κάποιο γεγονός που θα ταράξει τα νερά της γνήσιας αγάπης.

Όπως επισήμανε ο Γιάννης Αϊβάζης σε πρόσφατη συνέντευξή του, η πρόταση για το εν λόγω έργο έγινε στον ίδιο και στη Μαρία Κορινθίου πριν από τον χωρισμό τους. «Εγώ απείχα από το θέατρο σχεδόν επτά χρόνια ως ηθοποιός. Με το που διάβασα αυτό το κείμενο με συγκίνησε πολύ γιατί είναι μια αληθινή ιστορία. Είναι πραγματικές σχέσεις ενός ζευγαριού» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο χωρισμός του ζευγαριού είναι διαφημιστικό κόλπο, ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκαθάρισε: «Το να έρχονται και να σε ρωτάνε αν ήταν διαφημιστικό κόλπο, αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο και πολλές άλλες τέτοιες ερωτήσεις, είναι ανήθικο και χαζό. Πώς μπορεί κάποιος να σε ρωτάει τέτοια πράγματα όταν υπάρχει ένα παιδί; ∆εν είναι ανήθικο να σκέφτονται ότι χωρίσαμε για διαφημιστικό κόλπο; Θα υποκριθώ ότι διαλύω την οικογένειά μου για να πάρω 10 εισιτήρια παραπάνω; Ήμαρτον».




Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This