Λατινοπούλου: «Ζούμε σε μία χώρα όπου οι νέοι κοιμούνται στα παιδικά τους δωμάτια έως τα 30 τους»

Δήλωση της προέδρου της Φωνής Λογικής για τα θλιβερά στοιχεία της Eurostat - «Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αλλάξει ρότα, θα πέσουμε στα βράχια»

Must Read

«Ζούμε σε μία χώρα όπου οι νέοι κοιμούνται στα παιδικά τους δωμάτια έως τα 30 τους έτη» αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή τα θλιβερά στοιχεία της Eurostat που δείχνουν ότι οι Έλληνες αδυνατούν να ζήσουν μόνοι τους εξαιτίας της ακρίβειας και των χαμηλών μισθών.

«Με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του Μητσοτάκη δεν αποτελεί καμία έκπληξη η κατάταξη της Ελλάδας στην 3η υψηλότερη θέση, με τη Βουλγαρία να βρίσκεται σε λίγο καλύτερη θέση από εμάς ενώ οι Εσθονοί από τα 22 έτη μπορούν να ζήσουν μόνοι τους, όταν ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι τα 26,3 έτη» σημειώνει η Α. Λατινοπούλου, προσθέτοντας:

«Επίσης, η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη θέση σε όλη την Ευρώπη ως προς την αναλογία μισθού – κόστους στέγασης. Και φυσικά πρωταθλητές είμαστε και στα έξοδα στέγασης καθώς οι νέοι που ξοδεύουν παραπάνω από το 40% του μισθού τους, ανέρχονται στο 31.1%. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το αποτέλεσμα της έρευνας έδειξε ότι το 26% των νέων στην Ευρώπη, ηλικίας 15-29 ετών, ζει σε «στρυμωγμένα» νοικοκυριά. Στην Ελλάδα, τουλάχιστον το 1/3 των ανθρώπων ζει σε τέτοιες συνθήκες, με τους νέους ανθρώπους να αγγίζουν ένα υψηλό ποσοστό της τάξεως του 45%» επισημαίνει η πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής και καταλήγει τονίζοντας: «Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν αλλάξει ρότα, θα πέσουμε στα βράχια».

Δείτε επίσης:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η Αριστερά εκθέτει διεθνώς τη χώρα με τις δηλώσεις για Μπαρντελά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. όλα αυτά τα κακά που μάς ταλαιπωρούν θα αλλάξουν ; Όχι ότι δεν πρέπει να μπει μια τάξη σε αυτό το θέμα, αλλά εσύ το θεωρείς σαν θεραπεία για πάσαν νόσον και μαλακίαν με το συμπάθειο.

    • να κοψει τους δεσμους για μια μελλοντικη συνεργασια με την κυβερνηση της ΝΔ , ας ρωτησει που πηγαν και πως διατεθηκαν ενας σκασμος λεφτα που εχει παρει η χωρα μας απο την ΕΕ για τους μεταναστες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This