Θρίλερ για 200 επιβάτες σε πτήση της Ryanair – Έπιασε φωτιά κινητήρας του Boeing

Εκκένωση των επιβατών μέσω τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης

Must Read

Ένα ακόμη τρομακτικό περιστατικό με αεροκάφος της Boeing έλαβε χώρα. Τον… χάρο με τα μάτια τους είδαν 200 επιβάτες και πλήρωμα σε πτήση της Ryanair, όταν κινητήρας του 737 έπιασε φωτιά. Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Πρίντεζι στην Ιταλία λίγο πριν από την απογείωση.

Tο Boeing 737 Max της πτήσης FR 846 της Ryanair από την Βαρκελώνη βρισκόταν στον διάδρομο αποπροσγείωσης. Ξαφνικά, ένας κινητήρας του αεροσκάφους τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα ελαστικά του συστήματος προσγείωσης εξερράγησαν. Οι πιλότοι άκουσαν έναν θόρυβο από το αριστερό πίσω μέρος και κατόπιν άλλους από τα δεξιά.

Τα δεξιά ελαστικά αποκολλήθηκαν μετά την έκρηξη ενώ τα αριστερά ξεφούσκωσαν.

«Ανακοινώνουμε ότι λόγω προβλήματος με αεροσκάφος που αναχωρούσε, ήταν απαραίτητο να κλείσει το αεροδρόμιο Salento στο Πρίντεζι. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν ήταν ήδη έτοιμο για απογείωση και απαιτούσε την εκκένωση των επιβατών μέσω τσουλήθρας έκτακτης ανάγκης» ανακοίνωσε το ιταλικό αεροδρόμιο.

Πηγή φωτό: Twitter

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This