Πώς κόβουμε το pannetone;

Must Read

Όχι με το χέρι!

Παρόλο που προκαλεί να το απολαύσεις με μεγάλες τσιμπιές, όταν πρέπει να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ακολουθούμε τις οδηγίες του σεφ Μιχάλη Τυράκη του οποίου τα panettone τιμά η Ιταλία.

Η κάθε φέτα κανονικά πρέπει να ζυγίζει 80 γραμμάρια και το τρόπος να το κόψουμε σε φέτες, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Το Panettone Classico Mito’21 φτιαγμένο μόνο με προζύμι και με άριστης ποιότητας υλικά κυκλοφορεί και είναι πεντανόστιμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This