Τουρκικά στο περιστύλιο της ελληνικής Βουλής επέλεξε να μιλήσει ο Οζγκιούρ Φερχάτ της Νέας Αριστεράς!

Να μας πει σε ποιους ακριβώς απευθύνεται ο βουλευτής που πληρώνεται από τους Έλληνες...

Must Read

Σε μια ακόμη προκλητική κίνηση προχώρησε ο Οζγκιούρ Φερχάτ, ο βουλευτής που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαφημίζει την επιλογή του να προωθεί την προπαγάνδα και τα συμφέροντα της Άγκυρας, αν και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Μόλις στις 14 Σεπτεμβρίου ο μουσουλμάνος βουλευτής του Αλέξη Χαρίτση είχε βρεθεί σε εκδήλωση σε τέμενος της Κομοτηνής, μαζί με τον Τούρκο πρόξενο και τον ψευτομουφτή Κομοτηνής Σερίφ, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται την παράνομη «τουρκική ένωση».

Συμμετείχε και σε εκδήλωση του κατηργημένου και με απόφαση του Αρείου Πάγου «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης», παρουσία μάλιστα και πάλι του Τούρκου Προξένου και του ψευτομουφτή Κομοτηνής. Μάλιστα την συμμετοχή του δεν την πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο, αλλά από ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής!

Αυτή τη φορά λοιπόν ο Οζγκιούρ Φερχάτ ανέβασε ένα βίντεο από το περιστύλιο της ελληνικής βουλής, μιλώντας… τουρκικά!

Σε ποιους ακριβώς απευθύνεται ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, ενώ το κόμμα του όχι μόνο δεν του τραβάει το αυτί, αλλά κάνει πως δεν βλέπει;

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Τι δουλειά έχει αυτός να συχνάζει σε τουρκικές εθνικιστικές οργανώσεις και να συγχρωτίζεται με ανθρώπους του τουρκικού κράτους, όπως ο ψευδομουφτής και ταυτόχρονα να είναι στο κόμμα των αριστερών; Όποιος μιλάει για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα είναι φασίστας κι εθνικιστής. Όποιος στηρίζει τα τουρκικά σχέδια ανατροπής κι επεκτατισμού, παλεύει για δικαιώματα που δήθεν καταπιέζονται…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This