Ανανεωμένη εμφάνιση της Μαυρίδου μετά τους τίτλους τέλους στον γάμο της με τον Λάλο

Πρεμιέρα εξόδου μετά τον χωρισμό

Must Read

Η Έλενα Μαυρίδου έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση στην Αθήνα μετά την είδηση του (κεραυνοβόλου!) διαζυγίου της από τον Δημήτρη Λάλο, που είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso» τον περασμένο Μάρτιο.

 

Μπορεί από την πλευρά του ο τηλεοπτικός «Τιμωρός» (πρώην Μαθιός) να μη σταμάτησε ποτέ να κυκλοφορεί στα καλλιτεχνικά στέκια της πρωτεύουσας, παρά τις φήμες που τον ήθελαν ήδη σε νέα σχέση με την τηλεοπτική του παρτενέρ στον «Σασμό» Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ωστόσο η πρώην, πλέον, σύζυγός του Έλενα Μαυρίδου επέλεξε να απέχει από πάσης φύσεως εκδηλώσεις επί αθηναϊκού εδάφους τους πρώτους μήνες μετά τον χωρισμό τους.

Αυτό άλλαξε με αφορμή τις Νύχτες Πρεμιέρας, το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ που συμπλήρωσε φέτος 30 χρόνια πορείας. Η έναρξη της διοργάνωσης έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής, με αρκετούς καλλιτέχνες να δίνουν το «παρών». Ανάμεσά τους ξεχώρισε, φυσικά, η Έλενα Μαυρίδου, η οποία εμφανίστηκε με μαύρο outfit μεν, λαμπερό χαμόγελο δε, και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους μαζί με την καλή της φίλη και συνάδελφό της Βασιλική Τρουφάκου. Ο Δημήτρης Λάλος δεν ήταν εκεί, φυσικά, ούτε και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, με την οποία ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για τις ανάγκες θεατρικής συνεργασίας τους.

Στις Νύχτες Πρεμιέρας, που ξεκίνησαν προχθές το φετινό κινηματογραφικό ταξίδι τους, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 14 Οκτωβρίου, εμφανίστηκαν επίσης ο Κωστής Μαραβέγιας, η Μέλια Κρέιλινγκ, η Μυρτώ Αλικάκη, η Σίσσυ Τουμάση με τον σύζυγό της Αργύρη Πανταζάρα, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η Κάτια Γκουλιώνη, ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος με την κόρη του Ερατώ, η Μαρία Μπόμπολα, η Αννα Λουιζίδη, η Τατιάνα Παππά Μπετροσιάν, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Ξένια Ντάνια.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This