Τόνυ Δημητρίου: Ο γάμος δυσκολεύει έναν χωρισμό όταν υπάρχουν παιδιά

« Η Στεφανία είναι κάφρος σαν εμένα»

Must Read

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου. Αναφέρθηκε στη νέα του ταινία «Μπρος γκρεμός» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα που φιλοξενείται. «Ήταν κάτι που δεν περίμενα να το δούνε 19 εκατομμύρια χρήστες» δήλωσε.

Αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρα, λέγοντας πως «δεν διεκδικώ Oscar, τα παιδιά μου βρίσκονται στην Κέρκυρα, δεν θα έμπαινα άλλωστε εμπόδιο στην ευτυχία τους, σίγουρα είναι δύσκολο».

Για να βίντεο που κατά καιρούς ανεβάζει με την Στεφανία, είπε «είμαι τυχερός γιατί η Στεφανία είναι κάφρος σαν εμένα, έχουμε απίστευτη χημεία και όλα ξεκίνησαν από μια πλάκα».

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου απάντησε με χιούμορ «γιατί να της κάνω τόσο μεγάλο κακό». Συμπλήρωσε «άλλωστε ένας γάμος κάνει πιο δύσκολο έναν χωρισμό». 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ότι παρουσιάζονται κοριτσάκια στον άντρα της και τού ανοίγουν κάθε μέλος τού σώματός τους για να τούς δώσει κανένα ρόλο. Καμία σχέση με τον Τόνυ, ο Τόνις είναι δραματικός ο Μάρκος ελαφρολαικός. Απλά έτσι μου ήρθε και το πέταξα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This