Ο Σπύρος Καρανικόλας τεκμηριώνει ότι ο Μητσοτάκης κατέστρεψε τη ΝΔ!

Must Read

Όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και ημέρες στο newsbreak.gr, τόσο ο Κώστας Καραμανλής, φυσικός ηγέτης της παράταξης όσο και ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να συμμετέχουν στην φαρσοκωμωδία Μητσοτάκη στην Ρηγίλλης.

Άλλωστε, ουδείς μπορεί να λησμονήσει ότι η οικογένεια Μητσοτάκη υπήρξε διαχρονικά στην αντίπαλη πλευρά από τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πως θα μπορούσαν τα ιστορικά στελέχη της παράταξης να συμμετέχουν στην γελοιοποίηση της, και μάλιστα στην οδό Ρηγίλλης;

Η απόδειξη όμως της καταστροφής της ΝΔ διά χειρός Κυριάκου Μητσοτάκη, έρχεται από την κωμική απάντηση του Σπύρου Καρανικόλα στην δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Δηλαδή, ο Σπύρος Καρανικόλας, φανατικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έγινε μεταγραφή στην Ν.Δ. από τον Μητσοτάκη και τώρα παριστάνει τον Νεοδημοκράτη, δίνοντας μαθήματα!

Σπυρος Καρανικόλας ως πανελίστας του Φουρθιώτη, ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Καταλαβαίνετε ότι απόψε στην Ρηγγίλης θα μαζευτούν όσοι πολέμησαν λυσσαλέα και διαχρονικά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και την παράταξη…

Δείτε την ανάρτηση Καρανικόλα και την δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είναι τόσο συνεπής ο Καρανικόλας που έκανε (παλαιά) τατουάζ ΠΑΣΟΚ (ή ΚΙΝΑΛ) πάνω του. Τώρα μάλλον θα ψάχνει “tattoo artist” να του το μετατρέψει σε ΝΔ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This