Εντοπίστηκε η μεγαλύτερη χασισοφυτεία στην Ελλάδα: 44χρονος καλλιεργούσε πάνω από 8.000 δενδρύλλια!

Τα κέρδη από την πώληση θα ξεπερνούσαν τα 15 εκατομμύρια ευρώ

Must Read

Μπροστά σε μια τεράστια έκταση σπαρμένη με…δενδρύλλια κάνναβης βρέθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών και της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην περιοχή Ακραίφνιο Βοιωτίας.

Όπως διαπιστώθηκε είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη χασισοφυτεία στην Ελλάδα καθώς έχει περισσότερα από 8.000 δενδρύλλια κάνναβης!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος που βρίσκεται πίσω από την καλλιέργεια περιποιούνταν 8.342 δενδρύλλια σε μια έκταση 114 στρεμμάτων που βρίσκεται στα Βαγέικα Κωπαΐδας.

Μάλιστα, η χασισοφυτεία ήταν κρυμμένη ανάμεσα σε καλλιέργειες με καλαμπόκι για να μην δίνει στόχο! Σε ορισμένα σημεία το ύψος των δενδρυλλίων είχε φτάσει ακόμα και τα 3.5 μέτρα.

Ο 44χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ αναζητούνται ακόμα πέντε συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πρώτους υπολογισμούς, η έκταση θα έβγαζε 7,5 τόνους χασίς με τα κέρδη από την πώληση να φτάνουν 15.000.000 ευρώ. Τα 1.348 δενδρύλλια εκριζώθηκαν ενώ τα υπόλοιπα 6.995 καταστράφηκαν. Παράλληλα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης τέσσερις σκηνές, ρούχα είδη ένδυσης και τρόφιμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This