Μάρκος Σεφερλής: Καλό είναι η κυρία Πιστιόλα να διαβάσει τις κριτικές του Γεωργουσόπουλου

« Έχει απαντήσει ο κόσμος για μένα»

Must Read

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στη κάμερα του ΑΝΤ1 για τα σχόλιο που έγινε για αυτό από την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα, η οποία τον ανέφερε ως διασκεδαστή και όχι ηθοποιό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε «Έχει απαντήσει ο κόσμος πάρα πολλά χρόνια τώρα για το τι είμαι. Έχω κάνει άπειρους ρόλους, άρα αυτός που κάνει ρόλους λέγεται ηθοποιός. Τώρα ότι εγώ μπορώ εκτός από ρόλους να κάνω και stand-up comedy , να κάνω παιχνίδι με τον κόσμο και να προσφέρω θέαμα, το οποίο δεν μπορεί να το κάνει άλλος ηθοποιός -γιατί αν μπορούσε θα το είχε κάνει- αυτό σημαίνει πολλά. Δεν μπορούν να με κατατάξουν σε μία κατηγορία του ηθοποιού, για αυτό προσπαθούν να πούνε οτιδήποτε άλλο για να απαξιώσουν την ιδιότητα του ηθοποιού».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κυρία Πιστιόλα λέγοντας «Η κ. Πιστιόλα -να λέμε το όνομά της για να ακούγεται και να μαθαίνεται- επειδή είμαι σίγουρος ότι θεωρεί τον κ. Γεωργουσόπουλο έγκριτο κριτικό θεάτρου, καλό είναι  κι οποιοσδήποτε άλλος έχει αμφιβολίες για το ταλέντο του να τα διαβάσει».
Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This