Σημάδια αποσύνθεσης στην Κυβέρνηση – Πλέον οι υπουργοί αλληλοκαρφώνονται από το βήμα της Βουλής

Must Read

Aλλημαχαιρώματα χωρίς τέλος στο υπουργικό συμβούλιο, επιβεβαιώνουν τα σημάδια αποσύνθεσης στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από τις ερωτήσεις-«φωτιά» των βουλευτών για κόκκινα δάνεια και τις ρυθμίσεις που ευνοούν τις τράπεζες και τα funds, τώρα ο Κωστής Χατζηδάκης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά υπουργών από το βήμα της Βουλής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για τη νέα Σύμβαση Παραχώρησης της Αττικής Οδού επιτέθηκε στους Χρήστο Σταϊκούρα και Νίκο Ταχιάο κατηγορώντας τους ότι δεν έτρεξαν γρήγορα τη σύμβαση.

«Γνωρίζει ο κ. Ταχιάος, γνωρίζει ο κ. Σταϊκούρας, γνωρίζουν οι παραχωρησιούχοι ότι πιέσαμε από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να τρέξουν γρήγορα τα πράγματα» είπε και συνέχισε: «το υπουργείο Υποδομών ήταν αυτό που έπρεπε να τρέξει τα πράγματα, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που πιέσαμε και τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να έρθουμε νωρίς και να γίνει η αλλαγή σκυτάλης στις 6 Οκτωβρίου».

Πάντως, βουλευτές της ΝΔ χαρακτηρίζουν πρωτοφανή στην ιστορία της ΝΔ την επίθεση υπουργού κατά υπουργών!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εδώ μια οικογένεια είμαστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε παρά την φτώχεια και την γκρίνια μας και παρ’όλα αυτά τσακωνόμαστε σαν τα σκυλιά. Και θέλετε σ’ένα υπουργικό συμβούλιο , που τα πακέτα με τα εκατομμύρια και οι “δουλίτσες” πετάγονται από παντού να αγαπιούνται σαν τις αδελφές τού ελέους ; Και πάλι καλά να λέτε γιατί οι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με πιάνο, γαλλικά , διάβαζαν Βήμα και Καθημερινή και στην τηλεόραση έβλεπαν τις εκπομπές τής Φλέσσα και τής Ακρίτα που ανέλυε την απλή πλήν τίμια ζωή τής παλιάς Αθήνας με τον βασιλικό και τις γαρουφαλλιές στους τενεκέδες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This