Ένας νταής για «πρώτος κύριος»!

Ο σύζυγος της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις είχε χτυπήσει σε γκαλά με διασήμους την πρώην σύντροφό του

Must Read

Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Έμχοφ, που σε περίπτωση νίκης της στις
προεδρικές εκλογές θα γίνει ο πρώτος «πρώτος κύριος» των ΗΠΑ, αντιμετωπίζει νέο σκάνδαλο, με καταγγελίες ότι δεν ήταν καθόλου «κύριος» με τη σύντροφο που είχε προτού ερωτευτεί τη Χάρις και τη χτύπησε σε γκαλά με διασήμους. Αποκτά, δε, νέες διαστάσεις το καλοκαιρινό σκάνδαλο με την νταντά που άφησε έγκυο στον πρώτο γάμο του.

 

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η DailyMail.com επικαλείται τρεις φίλους της συντρόφου του Έμχοφ το 2012, την οποία ονομάζει «Τζέιν», και είναι καταξιωμένη δικηγόρος στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον Μάιο του 2012, μετά το Φεστιβάλ των Καννών, ο Έμχοφ και η Τζέιν είχαν πάει σε γκαλά στις Κάννες, όπου είχαν βρεθεί, επίσης, η Χάιντι Κλουμ, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Καρλ Λάγκερφελντ και ο Αντόνιο Μπαντέρας. Ενώ περίμεναν να φύγουν από το γκαλά, ο Έμχοφ φέρεται ότι ζήλεψε, διότι νόμισε ότι η Τζέιν φλέρταρε με έναν άλλο άνδρα και τη χαστούκισε τόσο δυνατά, που η γυναίκα έκανε στροφή 180 μοιρών. Αμέσως μετά η Τζέιν τηλεφώνησε κλαίγοντας από ταξί σε φίλη της, που μίλησε στην εφημερίδα.

Ο Έμχοφ με την «Τζέιν»

Η γερμανική «Bild» υποστηρίζει ότι το τότε ζευγάρι περίμενε ταξί έξω από το γκαλά και ο Έμχοφ ζήλεψε, όταν η Τζέιν θέλησε να δώσει πουρμπουάρ σε υπάλληλο του γκαλά και ακούμπησε κατά λάθος το χέρι του.

 

Φίλη της Τζέιν, που μίλησε στην DailyMail.com, έφερε ξανά στην επικαιρότητα το καλοκαιρινό σεξουαλικό σκάνδαλο του Έμχοφ. Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο ο Έμχοφ παραδέχτηκε ότι το 2008 άφησε έγκυο την νταντά της κόρης του, ενώ ήταν παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του. Τώρα η φίλη της Τζέιν δήλωσε ότι ο Έμχοφ είχε μιλήσει στην Τζέιν για την έγκυο νταντά. Ο Έμχοφ φέρεται ότι είπε στην Τζέιν ότι η νταντά τον κατηγόρησε ότι προκάλεσε την αποβολή, με την οποία έχασε το παιδί του, αλλά εκείνος της έκλεισε το στόμα δίνοντάς της 72.000 ευρώ.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This