Συνεχίζεται το «συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης» της Όλγας Κεφαλογιάννη!

Must Read

Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται η Όλγα Κεφαλογιάννη από γνωστό, φιλοκυβερνητικό συγκρότημα και μάλιστα από στήλη που συνδέεται στενά με το Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα μάλιστα δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα, καθώς υπήρξε ο υπαινιγμός ότι η υπουργός προέβαλε το οικογενειακό της δράμα για να κουκουλωθεί το «σκάνδαλο Μοιραράκη»! Την ώρα που σε άλλα υπουργεία γίνεται το πανηγύρι της ρεμούλας, και δεν μιλάμε για χαλιά των 20.000 €, αλλά για απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων…

Πρόκειται φυσικά για μία ασύλληπτη αθλιότητα, που δείχνει όμως και το ποιον του συστήματος διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας πρόσεχε η αγαπητή Ολγα.Δεν μπορεί να μας πει ότι δεν ήξερε που έμπλεκε με το σόι,γλυκάθηκε όμως με την υπουργοποίηση της και απολαμβάνει τα αποτελέσματα!!

  2. Δε θα χάσει και η Βενετιά το χρυσό βελόνι. Αρκεί να δει κάποιος το βιογραφικό του 99% των στελεχών της ΝΔ για να καταλάβει ότι θα ήμασταν πολύ καλύτερα χωρίς όλους αυτού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This