Παραπληροφόρηση από τον Αυτιά (και) για τον πληθυσμό της Ελλάδας

Συνέχισε με την νέα του ιδιότητα να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά

Must Read

Στο φιλόξενο περιβάλλον του ΣΚΑΪ βρέθηκε την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς. Ο δημοσιογράφος συνέχισε και με την νέα του ιδιότητα να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά: παραπληροφόρηση.

Συνεπικουρούμενος από το πάνελ, ο Γιώργος Αυτιάς ανέφερε μια σειρά από νούμερα για να αποδείξει τις μεγάλες… επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Ευρώπη και έπεσε σε γκάφες ελέω προπαγάνδας.

Δήλωσε ο ευρωβουλευτής ότι η Ελλάδα θα πάρει θα πάρει 101 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τις φυσικές καταστροφές, ωστόσο, έχουμε ζητήσει δισεκατομύρια!

Αναφερόμενος, δε, στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας το τερμάτισε: είπε με περισπούδαστο ύφος ότι η Ελλάδα το 1950 είχε πληθυσμό 21 εκατομμύρια ενὠ στην απογραφή του 1951 είχε μόλις 7,6 εκατ. κατοίκους.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μην δίνετε αξία σε γλίτσες!
    Αναγούλα και εμετός!!
    Μόνο οι διαχρονικοί οσφυοκάμτες προκόβουν😂🤣,
    Στην Αποικία!!

  2. λίγα εκατομμυριούλια πάνω , λίγα εκατομμυριούλια κάτω, αλλάζει κάτι στην ουσία του θέματος ; Ούτω η αλλιώς κατά διαόλου πάμε, το δικό μου γλυψιματάκι να πετύχει , ο μισθούλης να πέφτει και όλα τάλλα να πάνε να κουρευτούνε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This