«Δεν κοιτάμε δεξιά ούτε αριστερά» δήλωσε ο Μητσοτάκης στο street party της ΝΔ στη Ρηγίλλης

Must Read

Με σημαίες της ΝΔ, μπλε μπαλόνια και φωτισμό στα χρώματα του κόμματος, γιόρτασαν σήμερα τα γενέθλια για τα 50 χρόνια της παράταξης, στο κτίριο της Ρηγίλλης, όπου συγκεντρώθηκαν μέλη, φίλοι του κόμματος, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι από το πάρτι της ΝΔ λείπουν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Σε μια ευρύχωρη παράταξη κάποιες στιγμές, δεν θα συμφωνούν, προφανώς, όλοι σε όλα, όμως, θα συμφωνούν οι πολλοί σε πολλά, ειδικά στα θέματα που είναι κρίσιμα για την πατρίδα» δήλωσε στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που το κόμμα κλυδωνίζεται από το αντάρτικο των βουλευτών.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην αλλοίωση του χαρακτήρα του κόμματος της παραδοσιακής δεξιάς που ο ίδιος έχει προκαλέσει: «Η ζωή έχει αποδείξει πως όσο πλατύτερα απλώνονται τα κλαριά της ΝΔ τόσο δικαιώνουν την ισχύ που έχουν οι ρίζες της. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στους λίγους, που θέλουν μία περιχαρακωμένη παράταξη, κλειστή και τελικά ηττοπαθή» είπε για να υπερασπιστεί τις επιλογές που έχουν δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και τους βουλευτές της. Η Νέα Δημοκρατία «δεν κοιτά ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, παρά μόνο μπροστά» δήλωσε και επέμεινε στο αφήγημα για το ποσοστό των εκλογών.

«Η επιλογή του ιστορικού κτιρίου της Ρηγίλλης δεν έγινε τυχαία: στα γραφεία αυτά ξετυλίχτηκαν χαρούμενες, αλλά και στενάχωρες στιγμές της κομματικής ζωής, ωστόσο αυτές οι στιγμές δεν βρήκαν ποτέ τους Νεοδημοκράτες υποταγμένους ή παραιτημένους. Η Νέα Δημοκρατία μπόρεσε να μετουσιώσει την κάθε εμπειρία σε νέα αφετηρία και γι’ αυτό και αποδεικνύεται η πιο ανθεκτική της Μεταπολίτευσης» ανέφερε μεταξύ άλλων για το ιστορικό κτίριο. 

Τέλος, έκανε ονομαστική αναφορά σε όλους τους προέδρους της παράταξης και απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του κόμματος τους είπε «σας ζητώ σήμερα να τιμήσουμε όλους τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, παρόντες και απόντες».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και για κάτι τέτοια, όλος ο κόσμος λέει : αν είχαν τα @@@@@@ οι ΚΚβ και Σαμαράς, θα έφευγαν παίρνοντας και όσους βουλευτές εξουσιάζουν ώστε να ρίξουν το παρτάλι.

    Δεν το κάνουν όμως διότι το μόνο που θέλουν είναι να το παίξουν αντιστασιακοί, την ίδια ώρα που μοιράζουν σανό στους πρασινοφρουρούς νεοδημομοκράτες.

    Βεβαίως -ούτως ή άλλως- παραμένει η απορία : και ποιον να βγάλουμε ρε φίλε ; Βλέπεις κάποιον καθαρό και άξιο για να πάει εμπρός ;

  2. Ουδείς εχέφρων και συνετός βαρύτατα απογοητευμένος παραδοσιακός ΝΔημοκράτης απλός πολίτης πήγε στην γελοία φιέστα του αυτιστικού Κούλη, μόνον οι βολεμένοι και οι ημέτεροι που τρώνε από το ανεξέλεγκτο δημόσιο χρήμα εις βάρος της Ελλάδας.

    • Σας πληροφορώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό τον αυτιστικών ανθρώπων έχουν πού υψηλό IQ. Λίγο σεβασμό για τους ΑΜΕΑ.

  3. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί γραφικοί! Βέβαια υπάρχουν και οι χορτασμένοι και τα λαμόγια. Ολοι τους επικίνδυνοι για το Έθνος!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This