Επιμένει ο Τατάρ: «Η ομοσπονδία τελείωσε, στόχος η λύση δύο κρατών»

Επαίνεσε την τουρκική κυβέρνηση για την πλήρη στήριξη στο αίτημα για αναγνώριση του ψευδοκράτους

Must Read

Το μαντρόσκυλο του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, Ερσίν Τατάρ, ακολουθώντας την πάγια θέση της Άγκυρας υποστήριξε ότι η ομοσπονδία έχει «τελειώσει», επαναλαμβάνοντας τις γνωστές θέσεις περί λύσης δυο κρατών.

Σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους οργανώσεων και σωματείων στα κατεχόμενα, επικαλούμενος τον Ερντογάν, επαίνεσε την τουρκική κυβέρνηση για την πλήρη στήριξη στο αίτημα για αναγνώριση του ψευδοκράτους, τονίζοντας ότι η Τουρκία υιοθέτησε πλήρως την πολιτική του για λύση δύο κρατών!

Υποστήριξε προκλητικά ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά ευθύνεται για την απουσία λύσης και την κατηγόρησε για υποσχέσεις που δεν τήρησε, όπως την άρση των εμπάργκο.

Ο Τατάρ ανέφερε ακόμη ότι δεν υπάρχει πίεση από τον ΟΗΕ για επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο που διακόπηκαν το 2017, ενώ έκανε λόγο και για… κυριαρχική ισότητα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. και αφηνόμαστε να παρασυρθούμε από εθνικιστικούς αλαλαγμούς ποδοσφαιρικού περιεχομένου , αυτά είναι τα αποτελέσματα. Τι περιμέναμε δηλαδή και δεν κλείναμε μία μετριοπαθή συμφωνία τότε, να φύγουν οι Τούρκοι και να παρατήσουν τα κατεχόμενα ; Πόλεμο χάσαμε όχι τάβλι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This