Privé party με τον Billy Idol & την Ελληνίδα lady της N.Y.

Η εμφάνιση της ζάπλουτης Evangeline Gouleta στα γενέθλια της Αντας Ηλιοπούλου, η τούρτα με παρτιτούρες ροκ σταρ και τα πηγαδάκια στο τραπέζι με πιάτα που θα ζήλευαν... γαλαζοαίματοι

Must Read

Πριβέ γενέθλια σε μουσείο με Billy Idol και ινγκόγκνιτο καλεσμένη μια lady με ελληνική καρδιά! Πράματα και θάματα λίγο μετά τη συνεργασία της με την πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, Guila Clara Kessous, για το gala στο οποίο βραβεύτηκαν ο Κέβιν Κόστνερ και η Σούζαν Σάραντον στο Cipriani της Βενετίας. Η πρόεδρος της πολιτιστικής κίνησης Le Soleil Foundation Αντα Ηλιοπούλου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου την περίμενε μια μικρή έκπληξη που διοργανώθηκε κρυφά για τα γενέθλιά της στο Nyn Esti, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Από αριστερά: Η εορτάζουσα ανάμεσα στις Λεϊλά Νεοφύτου και Μαριάννα Ψαράκη – Βαλυράκη

Σε ένα μοντέρνο μακρόστενο τραπέζι με όστρακα ως ντεκόρ, η βραδιά εξελίχτηκε σε ένα ιδιαίτερο, καλλιτεχνικού επιπέδου, δείπνο με τον εμπνευσμένο βιότοπο του βραβευμένου σεφ Σταμάτη Μισομικιέ. Το μενού έφτανε σερβιρισμένο σε κήπους λουλουδιών με πολύχρωμα άνθη σε άνθιση. Τα όστρακα ήταν τοποθετημένα σαν έργα τέχνης, όπως το στρειδόχτενο με ντομάτα υγροποιημένη και υφές ντομάτας αρωματισμένης με κύμινο ή το κανόλι καλαμποκιού που ήρθε γεμιστό με ριζότο καλαμποκιού, ντοματοσαλάτα, γαριδάκι σημειακό και Λούζα Τήνου. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν tartar λαβράκι, ελαφρώς καπνιστό με ημίλιαστο καρπούζι, σάλτσα kimchi και ελιά, και tartar βοδινού σε ωρίμανση 34 ημερών, παντζάρι σε σαλάτα και κονφί και χέλι με τσάι no waste από τη σαλάτα και χώμα ψωμιού.

Χρυσές νότες από… σαντιγί

Η τούρτα Rebel HeART εντυπωσίασε με αληθινές παρτιτούρες των αγαπημένων τραγουδιών της εορτάζουσας, όπως το «Rebel Yell» του Billy Idol, του Rod Stewart, του Sting και των Rolling Stones, χρυσές νότες και λαμπερά αστέρια σε ένα νοητό πεντάγραμμο με μια βάση με χρυσά πλήκτρα πιάνου. Ενα concept που προλογίζει το επόμενο project της Αντας Ηλιοπούλου, το οποίο, όπως συζητείται, θα είναι σε συνεργασία με μέλος της οικογένειας των Rolling Stones και αλλού μεγάλου ροκ ονόματος, με το οποίο η ίδια έχει στενή προσωπική σχέση εδώ και πολλά χρόνια.

Παντελής Κοντογιάννης – Evangeline Gouleta

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν η ξαφνική άφιξη από τις ΗΠΑ της αγαπημένης φίλης της Αντας και πάντα κομψής Lady Evangeline Gouleta, ιδρύτριας και CEO ενός από τα πιο σημαντικά brands του real estate και development των Ηνωμένων Πολιτειών της Skyline Equities. Η ελληνικής καταγωγής Lady Evangeline Gouleta υπήρξε η πρώτη κυρία της Νέας Υόρκης για περίπου μια δεκαετία, ούσα σύζυγος του πολύ σημαντικού 51ου governor της Νέας Υόρκης, Hugh Carey, γνωστού ως «ο άνθρωπος που έσωσε τη Νέα Υόρκη». Αυτός ήταν ο αρχιτέκτονας του χρηματοοικονομικού σχεδίου που απέτρεψε τη χρεοκοπία της Νέας Υόρκης και ξεκίνησε ένα σαρωτικό πρόγραμμα δημοσιονομικής μεταρρύθμισης και οικονομικής ανάπτυξης για να αποκαταστήσει τη ζωτικότητα της περιοχής, καθιερώνοντας το πρόγραμμα «I Love New York». Η Lady Evangeline Gouleta την προηγούμενη μέρα του πάρτι ήρθε στην Ελλάδα για να εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στη χώρα που αγαπούσε με τον δεύτερο σύζυγο, τον οποίο παντρεύτηκε πριν από κάποια χρόνια, τον Γιώργο Φαρατζούλη, γνωστό φυσικό και modification specialist για τον καιρό.

Ηλιοπούλου – Νίκη παξιμαδάκη

Το μετάλλιο του Οικουμενικού πατριαρχείου

Κατέφθασε στο πάρτι με ένα υπέροχο σμαραγδί σατέν deux pièces και φορώντας το μετάλλιο του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, αφού είναι η μόνη γυναίκα που το έχει λάβει ανάμεσα στους 8 ανθρώπους που το έχουν παγκοσμίως. Το συγκεκριμένο μετάλλιο επιβεβαιώνει πως η Lady Gouleta είναι advisor του Πατριάρχη. Η ίδια διατηρεί εδώ και χρόνια ουσιαστική φιλία με την οικογένεια της Αντας Ηλιοπούλου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν μέλη της οικογένειας Σπανού, και η Αλεξάνδρα Σπανού, κόρη της Αντας Ηλιοπούλου, χόρευε με τη Lady Evangeline Gouleta όλο το βράδυ τα αγαπημένα τραγούδια της μητέρας της, η Ειρήνη Νταϊφά, ο πρωταγωνιστής της χολιγουντιανής ελληνοαμερικανικής ταινίας «First line – Πρόμαχος» για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα Παντελής Κοντογιάννης, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, η επιχειρηματίας Λεϊλά Νεοφύτου, η Μαριάννα Βαλυράκη και η Νίκη Παξιμαδάκη, της οποίας το βιβλίο «Τρίτος καθρέφτης» χάρισε η Αντα Ηλιοπούλου στους καλεσμένους ως μια υπενθύμιση του επαναστατικού τρόπου ζωής να παραμένεις πιστός στις αξίες σου, σε μια εποχή που το αξιακό κριτήριο φθίνει. Χρόνια πολλά, Αντα!

Από αριστερά: Evangeline Gouleta, Αντα Ηλιοπούλου και Ειρήνη Νταϊφά
Τζώρτζογλου – Μαριόλα
Μία από τις δημιουργίες του σεφ Σταμάτη Μισομικιέ

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This