Κερατσίνι: Νεκρός 70χρονος από παράσυρση – Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο

Must Read

Την ζωή του έχασε ένας 70χρονος σήμερα τα ξημερώματα στο Κερατσίνι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το δυστύχημα έγινε περίπου στις 22.30 χθες το βράδυ στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ρεύμα προς Πέραμα.

Δείτε βίντεο:




Ένα φορτηγό κινούνταν στο δρόμο και φαίνεται πως ο οδηγός δεν είδε τον ηλικιωμένο που διέσχιζε εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο άτυχος άντρας έπεσε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο της Ελευσίνας όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπορούσε να κάνει κάτι και διαπίστωσε απλά τον θάνατό του.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον οδηγό του φορτηγού στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Μάλιστα, στο φως ήρθε και σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της παράσυρσης από κάμερες ασφαλείας. Όπως φαίνεται ο 70χρονος κινείται από τη διαχωριστική νησίδα προς την οδό Γρυπάρη όταν τον παρασέρνει το φορτηγάκι. Όπως φαίνεται στο βίντεο το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα, ακούγεται και ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την παράσυρση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This