Έχασαν την ευκαιρία τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στο Shanghai Masters

Must Read

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Λουτσιάνο Νταρντέρι/Αλεχάντρο Ταμπίλο, στο ντεμπούτο τους στο Shanghai Masters. Tα δύο αδέρφια είχαν τη νίκη στα χέρια τους στο σούπερ τάι μπρέικ, όμως τελικά ηττήθηκαν με 7-5, 4-6, 11-9 και έμειναν εκτός φάσης των «16» στο διπλό.

Νταρντέρι και Ταμπίλο σημείωσαν το πρώτο μπρέικ του αγώνα στο 5-5 του πρώτου σετ και στη συνέχεια ο Χιλιανός σέρβιρε με επιτυχία για το 1-0. Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ, με το ελληνικό δίδυμο να πιέζει στο 4-5 και να φέρνει το ματς στα ίσα μέσα σε αποθέωση.

Στέφανος και Πέτρος ξεκίνησαν εξαιρετικά το ματς τάι μπρέικ και προηγήθηκαν 4-7 με δύο μίνι μπρέικ, ωστόσο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε και τα δύο σερβίς του στη συνέχεια και οι αντίπαλοί τους ισοφάρισαν σε 7-7. Ένα ακόμα μίνι μπρέικ έδωσε προβάδισμα στους Έλληνες με 7-8, αλλά Νταρντέρι και Ταμπίλο είχαν ξανά απάντηση (8-8). Οι αδερφοί Τσιτσιπά είχαν στο 8-9 την ευκαιρία να κλείσουν τον αγώνα, αλλά έχασαν τέσσερις σερί πόντους και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Ο Στέφανος, πάντως, συνεχίζει στο μονό και θα παίξει αύριο (6/10) στον τρίτο γύρο με τον Γάλλο Αλεξάντρ Μουλέρ, Νο.74 στον κόσμο.

Πηγή: sdna

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This