Καλαμάτα: Ανήλικος έκλεψε ποδήλατο και ζητούσε χρήματα για να το επιστρέψει!

Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εκβίαση

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Καλαμάτα όπου ένας ανήλικος που είχε κλέψει το ποδήλατο ενός συνομήλικού του του ζητούσε χρήματα για να το επιστρέψει!

Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη όταν ο 16χρονος δράστης έκλεψε το ποδήλατο ενός άλλου ανήλικου και στη συνέχεια απαίτησε από τον ιδιοκτήτη του να του δώσει 10 ευρώ προκειμένου να του επιστρέψει το ποδήλατο στο οποίο είχε προκαλέσει και ζημιές.

Το ανήλικο θύμα ενημέρωσε τον πατέρα του για το περιστατικό κι εκείνος με τη σειρά του πήγε στην Αστυνομία. Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο μαζί με το ποδήλατο και το επέστρεψαν στον κάτοχό του, ενώ ο ανήλικος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εκβίαση.

Παράλληλα αναζητείται η μητέρα του 16χρονου που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This