Πρώτη όχι μόνο στη βαθμολογία, αλλά και στα εισιτήρια η ΑΕΚ

Must Read

Την περασμένη Κυριακή η ΑΕΚ δεν πέρασε πρώτη μόνο στη βαθμολογία στο +1 από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αφήνοντας έξι βαθμούς τον έτερο του Big4 Παναθηναϊκό, αλλά και στα εισιτήρια.

Το sold out στο αθηναϊκό ντέρμπι με 30.082 εισιτήρια την έφερε στην κορυφή των εισιτηρίων στα μέχρι τώρα εντός έδρας ματς της Σούπερ Λίγκα.

Συνολικά σε τρία εντός έδρας παιχνίδια η Ένωση έχει διαθέσει 68.676 εισιτήρια που δίνουν μέσο όριο 22.892 θεατών σε κάθε ματς.

Ο αριθμός θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερος εάν δεν έδινε κεκλεισμένων των θυρών το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

Η επίδοση της ΑΕΚ οφείλεται στα 16.054 εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία, τα 22.450 με τον Βόλο και φυσικά τα 30.082 με τον Παναθηναϊκό.

Δυναμικό είναι το παρών των οπαδών της στα εκτός έδρας ματς. Ο Λεβαδειακός στο ματς με την Ένωση διέθεσε 2.947 εισιτήρια. Η ομάδα της Βοιωτίας στα άλλα δύο ματς πρωταθλήματος είχε 398 εισιτήρια με την Καλλιθέα και 380 με τον ΟΦΗ.

Ενδεικτικό είναι ότι στο ματς με την Καλλιθέα στη Λεωφόρο που η Ένωση δεν είχε οπαδούς η γηπεδούχος ομάδα διέθεσε μόλις 475.

Την ίδια μέρα που η ΑΕΚ διέθεσε 30.082 εισιτήρια ο Βόλος έκανε αρνητικό ρεκόρ. Σημείωσε το πρώτο διψήφιο αριθμό προσέλευσης οπαδών. Μόλις 90 πλήρωσαν για να δουν το ματς με την Καλλιθέα.

Ο πίνακας της διοργανώτριας αρχής με την προσέλευση των οπαδών των ομάδων στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This