Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ πέντε άτομα που ήπιαν σφηνάκια καθαρκτικού!

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τους

Must Read

Μια νύχτα διασκέδασης μετατράπηκε σε εφιάλτη! Ένα αδιανόητο και συνάμα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Παρέα νεαρών κατανάλωσαν κατά λάθος καθαρκτικό αντί για σφηνάκια με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ όπου διασωληνώθηκαν. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η παρέα νεαρών βρισκόταν σε μπαρ ξενοδοχείου όταν αποφάσισαν να πιουν σφηνάκια μαζί με εργαζόμενους. Ωστόσο, αντί για σφηνάκια μια εργαζόμενη τους σέρβιρε κατά λάθος καθαρκτική ουσία με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι διασώστες παρέλαβαν έξι άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης από άγνωση χημική ουσία και τους μετέφεραν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η εργαζόμενη κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία ωστόσο στη συνέχεια συνελήφθη, όπως επίσης και ο διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας καθώς και ένας ακόμη εργαζόμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Τα πέντε άτομα που ήπιαν το καθαρκτικό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι απορριπαντικό πλυντηρίου, χρειάστηκε να διασωληνωθούν. Οι τέσσερις νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο πέμπτος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο λόγω έλλειψεις κρεβατιών στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ! Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος νοσηλεύεται και αυτός διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι δείγμα της άγνωστης χημικής ουσίας έχει ήδη σταλεί στο γενικό χημείο του κράτους.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This