Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικες έπεσε μια 13χρονη – Τη χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι

Τι κατήγγειλε το θύμα

Must Read

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένα 13χρονο κορίτσι μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε από τέσσερις ανήλικες στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, σε ένα ακόμα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι από τη Ρουμανία είχε δώσει ραντεβού μέσω Instagram με τις ανήλικες – δύο 13χρονες και δύο 15χρονες – ωστόσο μόλις έφτασε στο σημείο συνάντησης της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όπως κατήγγειλε η 13χρονη στο Τμήμα Ασφάλειας Παύλου Μελά όπου πήγε με την μητέρα της μετά το απίστευτο περιστατικό, οι μαθήτριες την απείλησαν και μόλις συνήλθε από τα χτυπήματα που δέχτηκε μια 15χρονη την εξανάγκασε να καπνίσει αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη προκειμένου να την αφήσει να φύγει. 

Όταν το κορίτσι συνήλθε διαπίστωσε πως είχαν πάρει από την τσάντα της πέντε ευρώ και μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισε και συνέλαβε τις τέσσερις ανήλικες μετά από 24 ώρες, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερες, με εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This