Μακρόν: Να σταματήσει η αποστολή όπλων στο Ισραήλ – Πολιτική λύση στην Μέση Ανατολή

«Ο λαός του Λιβάνου δεν πρέπει να θυσιαστεί»

Must Read

Παρέμβαση του Εμανουέλ Μακρόν για την Μέση Ανατολή το Σάββατο, υπό το βάρος της κλιμακούμενης έντασης και της εξάπλωσης των συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή. Ο πρόεδρος της Γαλλίας ζήτησε να σταματήσει η αποστολή όπλων, τα οποία χρησιμοποιούνται στην Λωρίδα της Γάζας, και να επανέλθει η διεθνής κοινότητα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για μια πολιτική λύση.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο France Inter, επανέλαβε ότι η χώρα του δεν στέλνει όπλα στο Ισραήλ και υπερτόνισε: «Νομίζω ότι σήμερα, η προτεραιότητα είναι να επιστρέψουμε σε μια πολιτική λύση, να σταματήσουμε να παραδίδουμε όπλα για να πολεμούν στην Γάζα».

«Η προτεραιότητά μας τώρα είναι η αποφυγή της κλιμάκωσης. Ο λαός του Λιβάνου δεν πρέπει να θυσιαστεί. Ο Λίβανος δεν μπορεί να γίνει μία άλλη Γάζα» πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This