Σούπερ Λίγκα: Τα… είδαν όλα στο Περιστέρι, τρία γκολ, δύο αποβολές και πολύ πάθος

Ο Βόλος νίκησε με ανατροπή τον Ατρόμητο με 2-1

Must Read

Ο Βόλος… ξύπνησε από το λήθαργο στο οποίο είχε πέσει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο του έχει κερδίσει 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές. Η νίκη με ανατροπή (2-1) στο Περιστέρι ήρθε την στιγμή που έπρεπε για την ομάδα της Μαγνησίας και τη στιγμή που δεν έπρεπε για τον γηπεδούχο Ατρόμητο.

Όλα κρίθηκαν στο τέλος του α’ ημιχρόνου. Στο 45+6′ ο Σουηδός Μπρόρσον πήγε με τις τάπες στο πόδι του Κόζστα. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ειδοποιήθηκε από τον VAR Παπαπέτρου να δει και πάλι τη φάση. Την είδε και μετέτρεψε την κίτρινη σε κόκκινη.

Οι Περιστεριώτες που μέχρι τότε είχαν τον έλεγχο του αγώνα κι είχαν ανοίξει το σκορ με τιον Γιουμπιτάνα στο 41′ γνώριζαν ότι θα περάσουν ένα δραματικό β’ ημίχρονο.

Ο Βόλος μετά το 60′ άρχιζε να ανεβάζει ρυθμούς και να δείχνει απειλητικός. Ο Γκαρσία έριξε στη μάχη τον Καρλίτος που μόλις αποθεραπεύτηκε, αλλά αμέσως μετά το Κόζστα του Βόλου γύρισε στον Γκλάβτσιτς που ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1).

Μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Κόμπα είδε τον Κόζστα να είναι στη μικρή περιοχή του Ατρομήτου επεχείρησε τη σέντρα, αξιοποίησε την αδράνεια των αμυντικών και σχεδόν εξ επαφής  έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).

Το ματς είχε ακόμα δρόμο. Στο 76′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκλάβτσιτς και ένα λεπτό νωρίτερα ο Καρλίτος είχε σουτ στο δοκάρι.

Ο Βόλος για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα σημειώνει δύο γκολ σε έναν αγώνα και παίρνει βαθιά βαθμολογική  ανάσα.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Ελένη Αντωνίου (Αχαΐας)
Κόκκινη: 45+6′ Μπρόρσον (επικίνδυνο παίξιμο), 76′ Γκλάβτσιτς (2η κίτρινη)
Κίτρινη: 32′ Μανσούρ – 14′ Μύγας, 15′ Ασεχούν, 28′ Μεντιέτα, 58′ Γκλάβτσιτς, 70′ Φεράρι
Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόνσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραγκάο (86′ Σταυρόπουλος), Τσιγγάρας (77′ Μίχλορ), Μπάκου (77′ Έντερ Γκονζάλες), Γιουμπιτάνα (46′ Τσακμακίδης), Ουάρντε, Φαν Βέερτ (66′ Καρλίτος).
Βόλος (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβακς, Μύγας (46′ Σουντγκρεντ), Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού (54′ Τσοκάνης), Κόμπα (85′ Μίλετιτς), Μεντιέτα (88′ Βιγιαφάνες(, Ασεχνούν (54′ Άλτμαν), Κόζστα.

Ακολουθούν
19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ (CS1)
20:00 Άρης – Λαμία (NS Prime)
Κυριακή 6/10
16:00 Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (NS Prime)
17:00 Καλλιθέα – Αστέρας (CS1)
20:30 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (NS Prime)
20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (CS1)

Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This