Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες και η Νάντια Γιαννακοπούλου – «Να ψηφίσουμε με το χέρι στην καρδιά για μία νέα δυναμική πορεία»

Must Read

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε σήμερα η Νάντια Γιαννακοπούλου σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου, στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Η υποψήφια για την ηγεσία δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη αφού, όπως τόνισε, για πρώτη φορά συμμετείχε στην διαδικασία και η μεγάλη της κόρη, η οποία μόλις συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της.

«Χιλιάδες πολίτες καλούνται σήμερα να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του κόμματος, για μία νέα δυναμική πορεία, προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές να είναι η κυβέρνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου και συμπλήρωσε:

«Βλέπω πάρα πολύ κόσμο και αυτό με χαροποιεί. Πιστεύω πως σήμερα θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία. Καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά, να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν την πλάτη στα συστήματα. Ελπίδα και προοπτική για τη χώρα, απέναντι στους αδιέξοδους μονόδρομους του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 19:00 το απόγευμα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όχι μόνο τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος, αλλά και όσοι πολίτες άνω των 16 ετών το επιθυμούν, δηλώνοντας επιτόπου την πρόθεσή τους να εγγραφούν είτε ως μέλη είτε ως φίλοι του κόμματος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This