Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 14χρονου που έπεσε από πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη

Δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Must Read

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του 14χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά την πτώση στο κενό από τετραώροφη ακατοίκητη πολυκατοικία, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ευχάριστα είναι τα νέα από την αξονική στην οποία υποβλήθηκε ο ανήλικος καθώς έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Το βράδυ του Σαββάτου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσωληνωθεί και να μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Το χρονικό του ατυχήματος

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (5/10) όταν ο 14χρονος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ανέβηκε μαζί με την παρέα του στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό και κατέληξε στον φωταγωτό του κτηρίου, στην οδό Μολδοβλαχίας.

Άμεσα στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Να σημειωθεί ότι το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή, όπου δεν εκτελούνται κατασκευές και αρκετά παιδιά βρίσκουν ανοίγματα και μπαίνουν μέσα προκειμένου να κάνουν παρκούρ.




Δείτε επίσης: Διασωληνωμένος 14χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This