Υπέρ χτυπημάτων με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς η Γαλλία

Must Read

Το επικίνδυνο παιχνίδι της κλιμάκωσης του πολέμου με τη Ρωσία, παίζει ένα από τα μέλη της νεοσύστατης κυβέρνησης του Μισέλ Μπαρνιέ. Πρόκειται για τον Μπενζαμέν Χαντάτ, τον υφυπουργό αρμόδιο για την Ευρώπη, που προέρχεται από το κόμμα του Μακρόν και ο οποίος πιέζει για άμεση αντιπαράθεση.

  • Γράφει η Μαρία Δεναξά

Χωρίς να γίνει αντιληπτός και μακριά από το γαλλικό κοινοβούλιο, που κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν φαίνεται πια να λαμβάνει σοβαρά υπόψη, ο Χαντάτ σε συνέντευξη που έδωσε στον γερμανικό τύπο, δήλωσε πως «πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να εκτοξεύσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας». Ο εβραϊκής καταγωγής υφυπουργός της γαλλικής κυβέρνησης, τάχθηκε μάλιστα και υπερ της αποστολής γαλλικών δυνάμεων στο ρωσοουκρανικό μέτωπο.

«Η αποστολή γαλλικών χερσαίων δυνάμεων δεν μπορεί να αποκλειστεί» δήλωσε ο Χαντάτ, επιβεβαιώνοντας ακόμη περισσότερο όσους αναλυτές υποστηρίζουν πως η Ευρώπη, που βρίσκεται μεταξύ των συρράξεων στην Ουκρανία και της Μέσης Ανατολής, προετοιμάζεται μεθοδικά για εμπλοκή σε ένα μεγάλο πόλεμο.

Το πράσινο φως για επίθεση με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς κατά της Ρωσίας και η αποστολή γαλλικών δυνάμεων στην Ουκρανία, είναι οι ακριβείς προϋποθέσεις για να εισέλθει η Γαλλία σε άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία κι ο Χαντάτ, κάνει πως δεν γνωρίζει τους βασικούς κανόνες για την αποτροπή μιας αντιπαράθεσης μεταξύ υπερδυνάμεων που διαθέτουν πυρηνικά όπλα.

Στην πραγματικότητα το κυβερνητικό στέλεχος του Μακρόν, δεν είναι ανόητο. Αντιθέτως, έχει επισημανθεί πως πρόκειται για άνθρωπο της Ουάσιγκτον, ενώ ορισμένοι τον αποκαλούν πράκτορα. Πρώην μέλος του Ατλαντικού Συμβουλίου συνεργάζεται άμεσα με τον Εμμανουέλ Μακρόν, παρακάμπτοντας τον πρωθυπουργό.

https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/geopolitik/frankreich-europaminister-haddad-im-interview-ukraine-muss-langstreckenraketen-auf-russland-abfeuern-duerfen-li.2258051

Aμερικανόδουλοι

Η θέση που κατέχει ο Χαντάτ, δεν είναι αθώα. «Υφυπουργός αρμόδιος για την Ευρώπη», με άμεση σχέση με την Ευρωπαική Ενωση, η οποία διασυνδέεται χωρίς παρεμβολές με την Ουάσιγκτον μέσω της Ούρσουλας βον ντερ Λαιεν. Η επικεφαλής της ευρωπαικής επιτροπής, μαζί με τον Μακρόν, είναι γνωστό πως έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο την ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης, υπο τον τίτλο «Ευρωπαική κυριαρχία». Ενας παραπλανητικός τίτλος, καθώς το σχέδιο που υπηρετούν δεν είναι τίποτα άλλο απο το να καταστήσουν την Ευρωπαική Ενωση και τις χώρες που την απαρτίζουν την 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επιπλέον, ο Μπενιαμίν Χαντάντ, στο πρώτο του υπουργικό ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο ήταν στη Γερμανία, δεν ξέχασε να κάνει το υποτελές καθήκον του, δηλώνοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς τη Γερμανία».

Δεδομένης της καταστροφικής οικονομικής κατάστασης της ΕΕ, η ομοσπονδιοποίηση της θα συνδεθεί με τον φόβο του πολέμου και της όξυνσης των εντάσεων με τη Ρωσία, ώστε να καταστεί δυνατή. Αλλωστε αυτό διαβάζουμε και στην έκθεση του Μάριο Ντράγκι.
Η βρώμική δουλίτσα λοιπόν του Μπέντζαμιν Χαντάντ, που ενεργεί για λογαριασμό των αμερικανόδουλων: της βον ντερ Λαιεν και του Μακρόν, είναι να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση: της ομοσπονδιοποίησης και να δοκιμάσει, να περάσει τις κόκκινες γραμμές: χτυπήματα με πυραύλους μεγάλου βελινεκούς κατά της ρωσικής επικράτειας και αποστολή χερσαίων δυνάμεων στην Ουκρανία. Nα είναι δηλαδή «ανατρεπτικός» σε γεωπολιτικό επίπεδο, εκεί όπου οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να πάρουν αυτό το ρίσκο, αλλά χαίρονται που να το κάνει ένα από τα τσιράκια τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Ευρώπη σε πόλεμο με την Ρωσία. Το Ισραήλ και Αγγλία σε πόλεμο με το Ιράν και τους Σηιτες. Ιαπωνία , Νότια Κορέα , Αυστραλία , Φιλιππίνες πόλεμο με Κίνα και Βόρεια Κορέα και η Αμερική πλάτη και στους 3 άξονες. Εμπλοκή όπου χρειάζεται , φουλ παραγωγή. Πολιτική , οικονομική κυριαρχία στους συμμάχους. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση μην ξεχνάμε Πακιστάν και Ινδία. Ένα απέραντο φρενοκομείο. Ζούμε τον χειρότερο εφιάλτη μας!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This