Ανδρουλάκης για το αποτέλεσμα της εσωκομματικής κάλπης: «Το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμα πιο ενωμένο»

«Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου

Must Read

«Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος έκοψε πρώτος το νήμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, και πλέον περιμένει να ολοκληρωθεί το θρίλερ της 2ης θέσης, για να ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι, τελικά, ο αντίπαλός του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, 13 Οκτωβρίου.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που «μας γέμισαν ελπίδες και δύναμη», όπως είπε στη δήλωσή του έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη, πρόσθεσε: «θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου για μία προεκλογική διαδικασία με πολιτικό πολιτισμό, ήθος και σοβαρότητα».

Ευχαρίστησε, επίσης, όσους τον τίμησαν και ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, αναφέροντας τα εξής: «Επτά ημέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή, όπου είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμα πιο ενωμένο».




Από την πλευρά της, η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ήταν η πρώτη εκ των έξι υποψηφίων που προέβη σε δηλώσεις, μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία την έφεραν στην τέταρτη θέση, πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Χάρη Δούκα και τον Παύλο Γερουλάνο, εμφανίστηκε ενωτική και ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που προσήλθαν στις κάλπες, ενώ τόνισε ότι την επόμενη μέρα «θα δουλέψουν όλοι μαζί για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ».

«Η σημερινή μέρα είναι μία πολύ σημαντική αφετηρία για μια νέα πορεία για το ΠΑΣΟΚ», είπε αρχικά η Άννα Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους πολίτες που συμμετείχαν, μας δυνάμωσαν. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους και τους εθελοντές που πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου και ονειρευτήκαμε μαζί. Είμαι εδώ και πιστεύω βαθιά ότι στην επόμενη μέρα θα είμαστε ενωμένοι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ».

Ερωτώμενη, κατόπιν, για την προτίμησή της για τον β’ γύρο, η κα Διαμαντοπούλου απέφυγε να απαντήσει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This