Ο Γερουλάνος συνεχάρη Ανδρουλάκη και Δούκα: «Οι ψηφοφόροι δεν κατευθύνονται. Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή»

Must Read

Ο Παύλος Γερουλάνος εμφανίστηκε στη Χαριλάου Τρικούπη μετά την ήττα του «στο νήμα» από τον Χάρη Δούκα στην εξαιρετικά αμφίρροπη μονομαχία ανάμεσά τους για τη 2η θέση στη σημερινή εσωκομματική κάλπη, παραδεχόμενος ότι έχασε, παρότι δεν ανακοινώθηκαν επίσημα τα τελικά αποτελέσματα.

«Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ μίλησαν και η απόφασή τους είναι σεβαστή. Θέλω να συγχαρώ τους Ανδρουλάκη και Δούκα και όλους τους συνυποψηφίους μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκανε το ΠΑΣΟΚ. θέλω να ευχαριστήσω τους 300.000 ανθρώπους που ήρθαν στην κάλπη, υπομονετικά περίμεναν και ψήφισαν. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που ήρθαν να στηρίξουν τη δική μου υποψηφιότητα και τους εθελοντές», ανέφερε αρχικά ο κ. Γερουλάνος.

«Αύριο ξεκινάει μια καινούρια ημέρα για το καλό του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης», είπε κατόπιν και εκτίμησε ότι η διαδικασία έκανε καλό στο ΠΑΣΟΚ, που, όπως είπε, ελπίζει ότι θα κερδίσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. «Δεν νομίζω ότι οι πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν (την ερχόμενη Κυριακή), χρειάζεται να κατευθυνθούν προς την όποια κατεύθυνση. Η μάχη είναι ακόμη ανοιχτή. Όσοι με ψήφισαν είχαν άποψη, δεν τους έσπρωξε κανείς, δεν νομίζω ότι περιμένουν από εμένα να τους πω τι να ψηφίσουν», υποστήριξε καταλήγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Έχασε το ΠΑΣΟΚ την μοναδική του ευκαιρία να αποκτήσει αξιοπρέπεια.Πορεφθειτε με τον γιδοβοσκό και τον αποτυχημένο δήμαρχο…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This