Ανατριχίλα με το βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 40χρονης στα Χανιά – «Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί τους, άρχισε να την γρονθοκοπά»

Ντοκουμέντα από την φρίκη που βίωσε η δημοτική υπάλληλος μπροστά στα μάτια του 4χρονου παιδιού της

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που βίωσε η 40χρονη γυναίκα από τα Χανιά, στα χέρια του κακοποιητικού συζύγου της, που την ξυλοφόρτωσε στη μέση του δρόμου και μπροστά στα έντρομα μάτια του 4χρονου παιδιού τους!

Το βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως», αποκαλύπτει τα όσα νοσηρά υπέμενε η δημοτική υπάλληλος στο πλευρό του μέθυσου, που είχε μετατρέψει σε κόλαση την καθημερινότητά της.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι εκτυλίχθηκε έξω από το δημαρχείο στις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά. Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται ο νταής, ο οποίος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το δημαρχείο, να περιμένει τη γυναίκα με τον γιο τους. Ξαφνικά, ο πατέρας πλησιάζει το παιδί και αφού του μιλάει λίγο, πάει να απομακρυνθεί μαζί του. Τότε, η μητέρα του παιδιού επιχειρεί να πάρει τον ανήλικο, κάτι που προκάλεσε την οργή του πρώην άντρα της ο όποιος της επιτέθηκε ξυλοφορτώνοντάς της δίχως έλεος. Αμέσως, συνάδελφοι της γυναίκας έτρεξαν να τη σώσουν, βάζοντας τέλος στο συμβάν.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται»

Αναφορά στην υπόθεση, η οποία εξετάζεται σήμερα δικαστικά, έκανε η δικηγόρος της γυναίκας, Ρούλα Παυλαντωνέα. «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. (…) Η γυναίκα πήγαινε το παιδί στο σχολείο. Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί και να φύγει. Φυσικά η γυναίκα δεν τον άφησε να πάρει το παιδί και αυτός άρχισε για μια ακόμη φορά να την γρονθοκοπά μπροστά στο παιδί και δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να είναι αποτελεσματικά τα χτυπήματά του. Σέρνει το παιδί, τον νοιάζει να έχει χτυπήσει αποτελεσματικά τη μητέρα του», είπε η δικηγόρος και συνέχισε:

«Η γυναίκα δεν έχει συνέλθει από αυτό το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα λίγα μέτρα από το ΑΤ Βρυσών και ο δράστης δεν το έλαβε υπόψιν του καν, νιώθει παντοδύναμος. Με αυτόφωρη διαδικασία προσήχθη στο δικαστήριο όμως ζήτησε ο ίδιος να έρθει αυτό το βίντεο ως αποδεικτικό υλικό».

Η δικηγόρος της κακοποιημένης γυναίκας επεσήμανε πως ο «νταής» κάνει πολύ συχνά χρήση αλκοόλ και άλλων ουσιών. «Πρέπει να είναι περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών ουσιών αλλά από το αλκοόλ πρέπει να είναι εξαρτημένος», κατέληξε η δικηγόρος.

Δείτε επίσης: Φρίκη στα Χανιά: Την ξυλοφόρτωνε μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου τους – «Ακόμη κι όταν ήμουν έγκυος, μου έριξε γροθιά στην κοιλιά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This