Από τον Μητσοτάκη στην… αγκαλιά της Άννας!

Must Read

∆ιαβάζω στην ιστοσελίδα Cretalive News: «Από τον Μητσοτάκη στην… αγκαλιά της Άννας! Ο Αχιλλέας Γραβάνης είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός και στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, αφού υπηρετεί για χρόνια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ως καθηγητής Φαρμακευτικής. Προερχόμενος από την Ανανεωτική Αριστερά, βρέθηκε στο πλευρό των εκσυγχρονιστών, ωστόσο τα τελευταία χρόνια στήριξε αναφανδόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο με την αποψινή παρουσία του στο Ατλαντίς αλλά και τις αναρτήσεις του στο facebook έδειξε πως βλέπει στο πρόσωπο της Άννας την ηγέτιδα που μπορεί να αποτελέσει τη λύση στο ΠΑΣΟΚ!».

O Αχιλλέας Γραβάνης

 

Μάλιστα! Και μετά περιμένουμε εμείς οι ρομαντικοί (ή τα κορόιδα) να δούμε μία Ν.∆. που να μοιάζει έστω και λίγο με την παλιά ΕΡΕ ή έστω με τη Ν.∆. του Ευάγγελου Αβέρωφ. Κούνια που μας κούναγε. Ρε σεις, εδώ σε λίγο βλέπω τον κ. Κασσελάκη να προσχωρεί στη Ν.∆., αν φάει πόρτα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τόσους και τόσους είδαμε. Τώρα κι αυτή η Αννούλα, βρε παιδί μου, πρέπει στην προηγούμενη ζωή της να ήταν χαμαιλέοντας. Αγκαλιά με τον Μητσοτάκη για να κονομήσει καμιά θεσούλα στην Ε.Ε. (τι χρυσωρυχείο κι αυτό, Θεέ μου…) και όταν δεν της βγήκε, ξαναθυμήθηκε το ΠΑΣΟΚ, που είναι εδώ ενωμένο σε έξι κομμάτια, αλλά δυνατό. Και κάποτε κόντεψε να γίνει Γ’ παγκόσμιος πόλεμος επειδή ο μέγας ∆ομάζος πήγε στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην εντατική η Μαρία Μπακοδήμου

Περιπέτεια υγείας για τη Μαρία Μπακοδήμου που χρειάστηκε να νοσηλευθεί στην εντατική γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου.Η γνωστή παρουσιάστρια χρειάστηκε να...

More Articles Like This