Χειρουργήθηκε για αιμάτωμα στο κεφάλι ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας – «Δεν έκανε παρκούρ» λένε οι γονείς του

Must Read

Δύσκολες ώρες περνούν οι γονείς του 14χρονου ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση μετά την πτώση του από ύψος 12 μέτρων από ταράτσα εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας χθες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας και η μητέρα του ανήλικου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο που νοσηλεύεται. Σε δηλώσεις τους, διαψεύδουν όσα ακούστηκαν ότι ο 14χρονος έκανε παρκούρ με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.




«Ο γιος μου πήγε σε αυτή την οικοδομή μαζί με άλλους δύο – τρεις φίλους του για βόλτα. Δεν πήγε για να κάνει παρκούρ όπως λένε, αλλά για να περπατήσει», ανέφερε ο πατέρας και πρόσθεσε: «Στο σημείο υπήρχε ένα πλεξιγκλάς που δεν ήταν σωστή η κατασκευή του και πάνω του είχε χώματα και δεν φαινόταν καλά. Δεν το είδε και έπεσε μέσα. Ευτυχώς το έδαφος ήταν καθαρό, δεν είχε αντικείμενα και δεν χτύπησε πιο σοβαρά το κεφάλι του», τονίζει.




«Είμαστε διαλυμένοι. Δεν με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι εδώ στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο. Μαμά, μου λέει, μια βόλτα είμαι δεν θα αργήσω. Μετά μάθαμε τι έγινε. Το παιδι μου δεν έχει σχέση με παρκουρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνέβη. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά», είπε και η μητέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, αν και η αξονική τομογραφία δεν έδειξε ότι υπέστη  κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, εντόπισαν ένα αιμάτωμα και κρίθηκε αναγκαία η χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.




(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 14χρονου που έπεσε από πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη

Διασωληνωμένος 14χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This