Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Must Read

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025, από τον Σκάι; Σταδιακή αλλαγή του προφίλ του σταθμού του Νέου Φαλήρου, που έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με τα ριάλιτι, θα πραγματοποιήσει τους επόμενους μήνες ο Σκάι, με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης αυτής της στροφής την προσεχή σεζόν.

 

Οι αλλαγές θα γίνουν βήμα βήμα και χωρίς βεβιασμένες κινήσεις, ενώ αναμένεται να διαφοροποιηθεί σταδιακά η ποσόστωση των προγραμμάτων του Ατζούν Ιλιτζαλί έναντι άλλου περιεχομένου.

Με λίγα λόγια, θα αλλάξει η συμφωνία μεταξύ Σκάι και Acun Medya σχετικά με την παραχώρηση όλης της βραδινής ζώνης στα χέρια του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού.

Ήδη η Δευτέρα το βράδυ (21.00), παραχωρήθηκε στο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων του Αλέξη Παπαχελά «Η σκοτεινή δεκαετία 1964-1974», ενώ, μετά το τέλος του ντοκιμαντέρ, θα παραμείνει στην ευθύνη του ενημερωτικού τομέα, είτε με την προβολή νέου ντοκιμαντέρ είτε με εκπομπή λόγου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο β’ μισό της σεζόν ενδέχεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σκάι και μια σειρά μυθοπλασίας, εφόσον βρεθεί το κατάλληλο προϊόν που θα δώσει τον τόνο της στροφής περιεχομένου.

Πού οφείλεται αυτή η μετάλλαξη; Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ως νέος διευθύνων σύμβουλος θέλει να επενδύσει στην ενημέρωση και, όπως φαίνεται, θα βάλει τη διευθύντρια Προγράμματος του Σκάι Άλκηστη Μαραγκουδάκη στην… πρίζα. Δημοσιογράφος προερχόμενος από δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και τέως πρόεδρος της ΕΡΤ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Σκάι Κωνσταντίνος Ζούλας ενισχύει το περιεχόμενο του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου όσον αφορά την ενημέρωση και κόβει… χειρουργικά την ψυχαγωγία.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ανώτατου πλέον στελέχους του Σκάι στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, στην προβολή του ντοκιμαντέρ του διευθυντή της «Καθημερινής» Αλέξη Παπαχελά «1964- 1974: Η σκοτεινή δεκαετία», είχε συμβολισμούς, όπως και να το κάνουμε.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This