Ο viral «Ορίζοντας» της Σίλιας Κατραλή

Η νεαρή τραγουδοποιός που προτιμούν οι influencers

Must Read

Ποια είναι η Σίλια Κατραλή που οι influencers «ντύνουν» τις προσωπικές τους στιγμές με το τραγούδι της «Ορίζοντας»; Εδώ και λίγες ημέρες το νέο single της νεαρής τραγουδοποιού, που θεωρείται από τις σημαντικότερες της γενιάς Z, έχει γίνει viral στα social media.




 

Χρειάστηκε μόνο ένα TikTok κλιπ από την Αθηνά Οικονομάκου για να συμβεί αυτό μέσα σε δύο ώρες! Κατερίνα Ζαρίφη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κάτια Ταραμπάνκο, Κατερίνα Στικούδη, Έλενα Κρεμλίδου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν μόνο κάποιες από αυτές που χρησιμοποίησαν τον «Ορίζοντα» σε δικά τους κλιπ. Η Σίλια Κατραλή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτρια, απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ίασμος. Έχει γράψει το μυθιστόρημα «Διάσπαση Προσευχής» καθώς και ποιήματα, ενώ δραστηριοποιείται τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και της μουσικής.

Έχει ηχογραφήσει δύο προσωπικά άλμπουμ, τα «Ελεύθερο κάμπινγκ» και «Μια Εδέμ με χαμηλό ενοίκιο», που κυκλοφορούν από τη Walnut Entertainment. Ταυτόχρονα, με την μπάντα της, τους 3,14, κάνει live εμφανίσεις.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This