Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Απόστολο Λύτρα – Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ζει τον έρωτα στο πλευρό της εντυπωσιακής μεσίτριας

Must Read

Άφησε πίσω του τις δικαστικές περιπέτειες και τον σάλο που προκάλεσε ο ξυλοδαρμός της πρώην συζύγου του ο Απόστολος Λύτρας και όπως φαίνεται απολαμβάνει τον νέο του έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός ποινικολόγος που έχει τεθεί σε παύση καθηκόντων για τους επόμενους μήνες, είναι σε σχέση με μια εντυπωσιακή μεσίτρια, με την οποία μάλιστα έκανε δημόσια εμφάνιση στα Χανιά, ποζάροντας δίπλα της στον φωτογραφικό φακό.

Η φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ είναι από την ημέρα των γενεθλίων του, την οποία ο Απόστολος Λύτρας γιόρτασε μαζί με φίλους αλλά και με τη νέα του σύντροφο, την οποία φαίνεται να αγκαλιάζει τρυφερά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια, ενώ την περίοδο που ο Απόστολος Λύτας ήταν προφυλακισμένος, η ίδια του συμπαραστεκόταν και τον στήριζε ψυχολογικά.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να ευχηθουμε να μην επαναληφθει το ιδιο κ με αυτη
    Να τον πεισει να παει σε ειδικο εαν τον αγαπαει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This